Άαρον Κάρτερ: «Είναι νεκρός, είναι νεκρός» – Δραματικές οι στιγμές μετά τον θάνατό του

Θλίψη σκόρπισε στους θαυμαστές του η ανακοίνωση ότι ο ηλικίας 34 ετών, τραγουδιστής Άαρον Κάρτερ βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού του στο Λάνκαστερ στην Καλιφόρνια το Σάββατο.

Εξίσου συγκινητική είναι και η ανάρτηση του αδερφού του: «Ο εθισμός και η ψυχική ασθένεια, είναι ο πραγματικός κακός εδώ», έγραψε το πρωί το μέλος των Backstreet Boys, Nick Carter, αποχαιρετώντας τον αδελφό του Aaron. Ο Νικ είπε ότι η καρδιά του ήταν ραγισμένη παρά την περίπλοκη σχέση τους και ότι η αγάπη του για τον Άαρον δεν έσβησε ποτέ.

Οι αστυνομικές αρχές είπαν ότι έλαβαν μια κλήση στο 911 στις 11 το πρωί του Σαββάτου λέγοντας ότι «ένας άνδρας πνίγηκε στη μπανιέρα». Οι γείτονες είπαν ότι μια γυναίκα που πιστεύεται ότι ήταν η καθαρίστρια του σπιτιού άρχισε να φωνάζει με απόγνωση «είναι νεκρός, είναι νεκρός», προφανώς όταν τον βρήκε.

Ο Carter, ο οποίος άνοιξε συναυλίες για τους Backstreet Boys σε μια περιοδεία το 1997, έγινε γνωστός τη δεκαετία του ’90. Ο νεαρός τραγουδιστής πάλεψε πολλά χρόνια με τον εθισμό, αντιμετώπιζε νομικά προβλήματα και μπήκε σε πρόγραμμα αποκατάστασης, τα αποτελέσματα του οποίου δεν πρόλαβαν να φανούν.

Η αρραβωνιαστικιά του Μέλανι Μάρτιν, έφτασε έξω από το σπίτι του, αλλά δεν ήταν σε θέση να πει πολλά, από το πένθος, το οποίο επικαλέστηκε. Όταν ρωτήθηκε τι της είπε η αστυνομία, απάντησε ότι η αστυνομία δεν λέει τίποτα.

Η Μέλανι Μάρτιν έσπευσε στο σπίτι του αρραβωνιαστικού της με απεινιδωτή, αλλά δεν κατάφερε να τον επαναφέρει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ