Το τηλεφώνημα Λοβέρδου στον Χρυσοχοΐδη

Λοβέρδος - Χρυσοχοΐδης

Ένα ξεχωριστό τηλεφώνημα δέχτηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν μαζί με τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και εκλεκτή παρέα από τα σπάργανα του ΠΑΣΟΚ.

Η κουβέντα πήγε στην αποπομπή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», αντί να κουβεντιάζουν γι’ αυτόν χωρίς αυτόν, ο Λοβέρδος αποφάσισε να τον πάρει τηλέφωνο για να του δηλώσει τη στήριξη στο πρόσωπό του, κάτι που όπως είπαν οι παρευρισκόμενοι, χαροποίησε ιδιαιτέρως τον τέως υπουργό.

Λοβέρδος: Ζητεί εκλογές στις 14 Νοεμβρίου

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε επιστολή στον γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη και του ζητεί, μεταξύ άλλων, η διαδικασία για την εκλογή αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής να γίνει στις 14 και 21 Νοεμβρίου.

Κάθε καθυστέρηση είναι επιζήμια για την παράταξη, καθώς η πολιτική συγκυρία απαιτεί να γίνει η διαδικασία το συντομότερο δυνατόν, σημειώνει ο κ. Λοβέρδος.

Επίσης πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προγραμματίζεται για το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, αναφέρει πως να έχουν λήξει μια σειρά από διαδικαστικά θέματα που σχετίζονται με τη διαδικασία της εκλογής.

Exit mobile version