Το… photobombing του Κασσελάκη στην πλατεία του Αγρινίου: «Δείχνεις φόρεμα;»

«Απροειδοποίητη περιοδεία» στην Αιτωλοακαρνανία με πρώτο σταθμό την Αμφιλοχία και δεύτερο το Αγρίνιο πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, o κ. Κασσελάκης βρέθηκε «κοντά στους πολίτες» σε διάφορες πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας καταλήγοντας στο Μεσολόγγι. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι «σταθερός», όπως συνέχισαν οι ίδιες πηγές, «στην επιλογή του για την αδιαμεσολάβητη επαφή του με τον κόσμο, εκεί που εργάζεται, κινείται και βιώνει την καθημερινότητά του».

«Ήρθα απροειδοποίητα γιατί θέλω να δω πώς είστε, δεν θέλω να ακούω μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς», τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας με κόσμο.

Δεύτερος σταθμός της «απροειδοποίητη περιοδείας» του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη είναι το Αγρίνιο, όπως ανέφερε σε νέα του ανάρτηση στην πλατφόρμα X, δημοσιεύοντας επίσης βίντεο από τις συνομιλίες του με τον κόσμο.

«Δεν βρήκα χαρούμενους ανθρώπους του “41%”. Βρήκα ανθρώπους βαθιά προβληματισμένους. Όπως μου είπε ο συνταξιούχος που μιλήσαμε: “Ο άνθρωπος δεν τρώει ΘΑ, θέλει ψωμί να φάει”», έγραψε.

Μάλιστα, κατά την επίσκεψή του σε κεντρικό κατάστημα εστίασης στο Αγρίνιο επί της πλατείας Δημοκρατίας επενέβη σε… βιντεοκλήση θαμώνα που μιλούσε με οικείο του πρόσωπο.

«Δείχνεις φόρεμα;», ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την συνομιλήτρια του θαμώνα και στη συνέχεια αναρωτήθηκε για το τι είδους σχέση έχουν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως πρώτος σταθμός της περιοδείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η Αμφιλοχία.

 

Όπως οι ίδιες πηγές του κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της περιοδείας χαρακτήρισε «θεμιτό» τον «σκεπτικισμό» που του «εκφράστηκε καλοπροαίρετα» σε ό,τι αφορά τα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ, παίρνοντας ο ίδιος το «βάρος» της επόμενης μέρας.

Επίσης, μετέφεραν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε μαγαζί εστίασης όπου οι εργαζόμενοι ζήτησαν τη βοήθειά του για τους ελεύθερους επαγγελματίες που η κυβέρνηση τους «έχει χαντακώσει», για να συμφωνήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «αυτό που γίνεται είναι ανήθικο».

Τέλος, ο κ. Κασσελάκης μπήκε και σε ένα φαρμακείο, όπου σύμφωνα με τις πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, του είπαν ότι οι άνθρωποι «φτάνουν σε σημείο να κόβουν το φάρμακο» και μάλιστα το «συνταγογραφημένο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ