Σασμός: Μια απόφαση του Μαθιού φέρνει ανατροπή και πυροδοτεί τις εξελίξεις

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης δραματικής σειράς «Σασμός». Όσα θα δούμε απόψε, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στον Alpha. Η πρόθεση του Αντώνη να λάβει αποτυπώματα από τη Βασιλική για τη δολοφονία του Λάζαρου πανικοβάλλει το Μαθιό, που βλέπει τον κλοιό γύρω τους να στενεύει.

Το χάσμα ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη διευρύνεται, και η πρότασή της να μείνουν χώρια δυναμιτίζει την κατάσταση ανάμεσά τους ακόμη περισσότερο. Ο Αντρέας σχεδιάζει το τελικό χτύπημα ενάντια στο Μαθιό.

Ο Αντώνης και η Μαρίνα προσπαθούν να πείσουν την Αργυρώ να τα βρει με τον Αστέρη, οι προσπάθειές τους, όμως, πέφτουν στο κενό. Ο Μαθιός, πάνω στην απελπισία του, θα προβεί σε μία κίνηση, που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό…

Δείτε το sneak preview από το αποψινό επεισόδιο

Δείτε το trailer

Σασμός- Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ