ΣΥΡΙΖΑ: Στιγμιότυπα και «πηγαδάκια» πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής

Εκρηκτικό αναμένεται να είναι το κλίμα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγο πριν από την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι, πολλά είναι τα «πηγαδάκια» και οι συνομιλίες στελεχών του κόμματος.

ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα της «ΕΦ.ΣΥΝ.» στον Αλέξη Τσίπρα – «Οφείλει να μιλήσει τώρα, πριν να είναι αργά»

«Λάδι στη φωτιά» του ΣΥΡΙΖΑ έριξε η πρόταση του προέδρου για δημοψήφισμα σχετικά με τις τέσσερις διαγραφές. Πριν από λίγο υπήρξε κείμενο – παρέμβαση των «6+6» της ομάδας Αχτσιόγλου με το οποίο ζητείται ψηφοφορία για την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη «εδώ και τώρα».

ΣΥΡΙΖΑ- Αχτσιόγλου- Τεμπονέρας

ΣΥΡΙΖΑ: Βαρύ κλίμα στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής – Το μυστικό «ραντεβού» που έκρινε τη διάσπαση

Με την Έφη Αχτσιόγλου συντάσσεται και η «Ομπρέλα» αλλά και ο Διονύσης Τεμπονέρας. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, τα «πηγαδάκια» που σχηματίστηκαν πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής είναι πολλά.

Ξεχώρισαν εκείνα της Έφης Αχτσιόγλου με τον Διονύση Τεμπονέρα, αλλά και το στιγμιότυπο με τον Παύλο Πολάκη να ψιθυρίζει στο αυτί του Γιώργου Τσίπρα.

Στέφανος Κασσελάκης: Δείπνο με τον Τάιλερ και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν από την μάχη της Κεντρικής Επιτροπής

ΣΥΡΙΖΑ- Τσίπρας - Πολάκης

Επίσης η αγκαλιά του Γιάννη Ραγκούση στην Όλγα Γεροβασίλη και η συνομιλία του πρώτου με τον Νίκο Φίλη. Έφη Αχτσιόγλου και Νάσος Ηλιόπουλος, αλλά και Σωκράτης Φάμελλος και Παναγιώτης Ρήγας συζήτησαν για λίγο για τα εσωκομματικά.

Χαμογελαστός και με καλή διάθεση έφτασε στον χώρο της συνεδρίασης ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Όλοι περιμένουν την έναρξη της ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη.

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ- Τσακαλώτος

 

Ο Γιάννης Ραγκούσης μετέφερε και κάποιες καρέκλες…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ