Συμπόρευση Ποταμιού με τον Μητσοτάκη προτείνει ο Φωτήλας

Τη συμπόρευση του Ποταμιού με τη Νέα Δημοκρατία προτείνει ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου.

«Εγώ πιστεύω ότι το Ποτάμι πρέπει να παραμείνει. Έχει να δώσει πάρα πολλά με αρχηγό τον Σταύρο Θεοδωράκη. Για αυτό η πρόταση που έκανα εγώ, σημαίνει ότι το Ποτάμι αυτόνομο θα κατέβει στις εκλογές. Αφού λοιπόν εξαγγείλουμε, λέω εγώ, μία συνεργασία προεκλογικά με τη Νέα Δημοκρατία, βάσει συγκεκριμένων προγραμματικών συγκλήσεων, με βάση συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα για κάθε δράση. Μία συνεργασία, η οποία θα εξελιχθεί σε κυβέρνηση, μετά από τις εκλογές. Και εκεί, το Ποτάμι θα μπορεί από τη μία να συγκρατήσει, ίσως, κάποια «κακά» της Νέας Δημοκρατίας, που όλοι ξέρουμε τι αντιπροσωπεύει. Αλλά υπάρχει ένας Μητσοτάκης, ο οποίος τουλάχιστον, κάτι μπορεί και να κάνει, δεν ξέρω, θα το δούμε», τόνισε ο κ. Φωτήλας.

«Ο ίδιος λέει ότι θέλει», συμπλήρωσε ο βουλευτής του Ποταμιού.

«Και από την άλλη  θα μπορέσει το Ποτάμι να μην μείνει ένα κόμμα του 3% που απλά μιλάει, αλλά να περάσει ένα μέρος του προγράμματός του», είπε ο κ. Φωτήλας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:

Διαβάστε επίσης:

Ο Καμμένος για τη νέα δημοσκόπηση: Ντροπή…

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.