Ραγκούσης στον Realfm 97,8: Δεν ξέρω πού θα σταματήσει ο κατήφορος της κυβέρνησης

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ότι “σε σύγκριση με τις καθησυχαστικές δηλώσεις των κυβερνητικών παραγόντων που δηλώνουν αισιόδοξοι, πράγματι μπροστά μας έχουμε τα χειρότερα. Η πρόσφατη ανακοίνωση του ΠΟΥ και ενώ όλοι νομίζαμε ότι η Όμικρον είναι κάτι που μπορεί να κάνει σε τελική ανάλυση καλό, προειδοποίησε για αγνώστου προσδιορισμού παραλλαγή που μπορεί να προκύψει εξαιτίας της μεγάλης μεταδοτικότητας της Όμικρον”.

“Το ΕΣΥ είναι ένα βήμα πριν από την απόλυτη κατάρρευση” υπογράμμισε.

“Δεν έχει γίνει το μέγιστο της προσπάθειας που θα μπορούσε να είχε γίνει. Δεν μιλάμε για ανέφικτες επιλογές” πρόσθεσε.

“Δεν ξέρω πού θα σταματήσει ο κατήφορος της κυβέρνησης. Πριν από λίγο διάβασα δηλώσεις που έκανε ο κ. Πέτσας, ο οποίος είπε ότι μπορεί τελικά να μην επιβληθεί πρόστιμο στους άνω των 60 ετών που δεν εμβολιαστούν. Στον ΣΚΑΙ το διάβασα, είπε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο. Είναι δυνατόν να υπάρξει Έλληνας μετά από αυτά που να αντιμετωπίσει σοβαρά την κυβέρνηση;” είπε ο κ. Ραγκούσης.

“Πρέπει να προσέχουμε γιατί έχουμε μια κυβέρνηση που δεν σέβεται τον εαυτό της” συμπλήρωσε.

“Όσο περνούν οι ημέρες, επιμένουμε με μεγαλύτερη ένταση για εκλογές. Εντείνουμε την πίεση γιατί δεν υπάρχει άλλη λύση για να σταματήσουμε την κατηφόρα” τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ