Γιάννης Ραγκούσης στον Realfm 97,8: Το πρόβλημα είναι η απώλεια της εμπιστοσύνης απέναντι στον κ. Μητσοτάκη

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, δήλωσε στον Realfm 97,8 ότι “δεν φρόντισε η κυβέρνηση να κάνει κάποιες στοιχειώδεις ενέργειες ώστε να ικανοποιήσει τα απολύτως δικαιολογημένα, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, ζητήματα που θέσαμε. Προφανώς καλώς πράξαμε γιατί δεν είχαμε άλλη δυνατότητα. Μακάρι να μην επιβεβαιωθούμε το προσεχές διάστημα”.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα σημείωσε ότι “εμείς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε μπροστά μας τον κίνδυνο να αντιμετωπίσουμε τουρκικά στρατεύματα σε ελληνικό έδαφος ή εντός των χωρικών υδάτων που είναι χαραγμένα στα 6 μίλια. Αυτό που ζήσαμε πέρσι και που φοβόμαστε, ανησυχούμε όλοι, πρέπει να προετοιμαζόμαστε μήπως το ζήσουμε και στο προσεχές μέλλον, είναι οι αμφισβητήσεις της Τουρκίας στο πεδίο της θάλασσας σε ότι αφορά την ΑΟΖ”.

“Το πρόβλημα είναι η απώλεια της εμπιστοσύνης, που έχει και ο κ. Τσίπρας προσωπικά ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εμείς ως κόμμα, απέναντι στον κ. Μητσοτάκη” υπογράμμισε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ