Πατέρας Κασσελάκη: Ο Στέφανος είναι μάνατζερ – Βεβαίως μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη

Για την επαγγελματική πορεία του Στέφανου Κασσελάκη και τα όνειρα του για την πολιτική μίλησε ο πατέρας του, Θεόδωρος Κασσελάκης.

Κασσελάκης: Εκπρόσωπος Τύπου η Δώρα Αυγέρη, Διευθυντής της ΚΟ ο Γιώργος Τσίπρας – Διευθυντής του Πολιτικού του Γραφείου ο Μανώλης Καπνισάκης

«Ήταν και το όνειρό του από μικρός. Όταν ο Στέφανος μου ανέφερε με τους φίλους και συνεργάτες του τον σκοπό του για την πολιτική ήμουν θετικός, γιατί πιστεύω ότι ήταν το όνειρό του», είπε στο Mega ο Θεόδωρος Κασσελάκης.

Ανέφερε ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ηλικία 16-17 ετών εργάστηκε για την προεκλογική εκστρατεία του τότε γερουσιαστή και νυν προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Μπάιντεν του πρότεινε να τον ακολουθήσει στον Λευκό Οίκο.

Κασσελάκης: Τα ερωτήματα και οι επόμενες κινήσεις – Τα πρόσωπα «κλειδιά» στο πλευρό του νέου προέδρου

«Ο Στέφανος ήταν μαζί με άλλους επενδυτές Αμερικανούς και αγόρασαν 3 φορτηγά (σ.σ. πλοία) και 2 τάνκερ και τα πούλησε στην κατάλληλη περίοδο με πολύ καλά αποτελέσματα. Είναι αυτοδημιούργητος και ήταν πάντα η επιθυμία μου και η συμβουλή να είναι ηθικός, ειλικρινής και να είναι πάντα θετικός στην κοινωνία», είπε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη. Και συνέχισε: «Ήταν πέντε χρόνια στην Goldman Sachs. Είναι ενημερωμένος και μαθαίνει πολύ γρήγορα».

Μάλιστα εξήγησε ότι «νομίζω ότι θα τα ξεπεράσει (σ.σ. τα όποια εσωκομματικά προβλήματα). Είναι ικανός. Είναι υψηλά τα στάνταρντ που κινείται. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Στα καράβια έδινε πάντα πρωτοβουλίες σε τοπ συνεργάτες και ξέρει να ελέγχει τα αποτελέσματα τους».

Τσίπρας – Κασσελάκης: Ο πόλεμος, το NBA και το μπέιζμπολ – ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι μάνατζερ», είπε ο Θεόδωρος Κασσελάκης. Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την γνώμη του για τον πρωθυπουργό. «Eίναι εξαιρετική η άποψή μου για τον Μητσοτάκη», ανέφερε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τον κερδίσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Ο Θεόδωρος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στην πολιτική τοποθέτηση της οικογένειας. «Είμαστε δημοκρατικοί παρά πάρα πολλά χρόνια και οι γονείς μου και ο παππούς μου και η ιστορία μας. Όταν λέμε δημοκρατικοί εννοούμε ότι πάντα πιστεύουμε στον λαό και ότι ο λαός πρέπει να ανταμειφθεί από εμάς στις προσπάθειές μας», τόνισε ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ