Ολυμπιακός – Μπραζντέικις: «Θα δώσω την καρδιά και την ψυχή μου»

Το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ίγκνας Μπραζντέικις, βρέθηκε στο ΣΕΦ σήμερα (25/9), την επομένη της ανακοίνωσής του από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο Λιθουανός μιλώντας στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube, δήλωσε πως θα δώσει την καρδιά και την ψυχή στην ομάδα του Πειραιά, ενώ αναφέρθηκε και στις “fast track” διαδικασίες για τη συμφωνία να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους», επί κυπριακού εδάφους.

Στο μεταξύ, ο προπονητής του φιναλίστ της Euroleague πέρυσι, Γιώργος Μπαρτζώκας, σε ερώτηση για το ποια θεωρεί την πιο δύσκολη έδρα στη διοργάνωση, απάντησε: «Του Ερυθρού Αστέρα». Σήμερα, έλαβε χώρα η Media Day της Euroleague στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά ο Ίγκνας Μπραζντέικς τόνισε: «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Και οι δύο ομάδες ήμασταν στην Κύπρο την ίδια στιγμή. Κι έτσι έπρεπε να τα βρούμε πραγματικά πολύ γρήγορα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα αυτήν την κίνηση και είμαι αλήθεια πολύ χαρούμενος που είμαι στην Αθήνα τώρα».

Σε ερώτηση για τις πρώτες εντυπώσεις του ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ απάντησε: «Δεν ήταν εύκολο. Ήμουν εκτός για μερικές εβδομάδες. Ήρθα εδώ, έκανα προπόνηση με βάρη και ατομική προπόνηση. Είμαι ευγνώμων όμως που είμαι εδώ παρά την πίεση. Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι».

Τέλος, όταν κλήθηκε να στείλει ένα μήνυμα προς τους οργανωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού είπε: «Η αγάπη που έχω λάβει μέχρι τώρα μέσα από τα μηνύματα στα Social Media είναι σπουδαία. Θα δώσω στον Οργανισμό του Ολυμπιακού την καρδιά και την ψυχή μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ