Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείς να βρεις τους 7 σκύλους που κρύβονται στο πάρκο μέσα σε 30 δευτερόλεπτα;

Είστε έτοιμοι για μια συναρπαστική οπτική ψευδαίσθηση;  Σίγουρα θα σας ξετρελάνει και παράλληλα θα τεστάρει την αντίληψη και την όρασή σας.  Μπορείτε να βρείτε και τους επτά σκύλους που βρίσκονται κάπου στη φωτογραφία, σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα; Μπορεί να μην ακούγεται εύκολο, αλλά μπορεί αν έχετε λίγο επιμονή και προσέξτε καλά την εικόνα, να τα καταφέρετε.

Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να εντοπίσετε το σαλιγκάρι σε 5 δευτερόλεπτα;

Ο μέσος χρόνος που χρειάζεται κάποιος για να λύσει τον γρίφο είναι πάνω από 30 δευτερόλεπτα. Εάν είστε έτοιμοι για την νέα αυτή πρόκληση, οι οδηγίες είναι απλές.

Βλέπετε μια όμορφη εικόνα ενός μητροπολιτικού πάρκου. Τα παιδιά παίζουν, οι άνθρωποι κάνουν βόλτες και πικνίκ. Τα χρώματα στη φωτογραφία θυμίζουν μία ξέγνοιαστη ημέρα φθινοπώρου.

Η οπτική ψευδαίσθηση που δείχνει αν είστε συγκεντρωμένοι στον έρωτα ή στη δουλειά

Ωστόσο, υπάρχει ένα θέμα. Πού είναι σκυλάκια και πού είναι οι συνοδοί των ζώων;

Οι παίκτες πρέπει να βρουν και τα επτά αξιολάτρευτα κουτάβια που βρίσκονται κάπου κρυμμένα στο φθινοπωρινό τοπίο. Κοιτάξτε προσεκτικά την φωτογραφία και έχετε κατά νου ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι σχεδιασμένες για να δοκιμάζουν την υπομονή σας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, χωρίστε την εικόνα σε πολλά τεταρτημόρια και σημειώστε στο καθένα, καθώς συνεχίζετε να παρατηρείτε την φωτογραφία.

Τελικά, το πιθανότερο είναι να βρείτε τους έξι από τους σκύλους. Ένας όμως είναι καλά κρυμμένος σε κάποιο σημείο της εικόνας.

οπτική ψευδαίσθηση
Credit: SpinGenie

Η απάντηση για την οπτική ψευδαίσθηση

Τα ευρήματα έδειξαν ότι το 38% των ανθρώπων χρειάστηκαν περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα για να βρουν και τους επτά σκύλους. Μερικοί άνθρωποι χρειάστηκαν ακόμη περισσότερο χρόνο, με το 15% να χρειάζεται περισσότερο από ένα λεπτό για να λύσει το παζλ.

Credit: SpinGenie

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ