Μπελάδες για την Kόρτνεϊ Καρντάσιαν – Κατηγορείται για απάτη από τον Δήμαρχο Μαλιμπού

Περιπέτειες για την Kόρτνεϊ Καρντάσιαν η οποία βρίσκεται υπό έρευνα.  Το Σάββατο (23 Σεπτεμβρίου 2023), ο Δήμαρχος του Μαλιμπού Μπρους Σίλβερσταϊν κατηγόρησε την 43χρονη influencer  και τον υπεύθυνο για τις εκδηλώσεις της ότι είπαν ψέματα σε μια αίτηση που έκαναν για να πάρουν άδεια, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο,  ισχυρίστηκαν ότι θα φιλοξενούσαν ένα «baby shower» , ενώ τελικά επρόκειτο για μια μαζική προωθητική εκδήλωση για το lifestyle brand «Poosh» της Kόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Η Poosh είναι ένα brand για ισορροπημένο τρόπο ζωής, με την Καρντάσιαν να μοιράζεται υγιεινές συνταγές, συμβουλές μόδας και μυστικά ομορφιάς

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, όταν κατατέθηκε η άδεια, ισχυρίστηκαν ότι στο «baby shower» θα έδιναν το παρών 96 καλεσμένοι, ωστόσο, στην εκδήλωση εμφανίστηκαν περισσότερα από 600 άτομα.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, ο Δήμαρχος του Μαλιμπού Μπρους Σίλβερσταϊν ανέφερε ότι είδε «πολλά φορτηγά να ξεφορτώνουν εκατοντάδες κιβώτια, έπιπλα και άλλα διακοσμητικά σπιτιού» σε ένα σπίτι, που βρίσκεται δίπλα από το δικό του.

«Ως εκλεγμένος αξιωματούχος έχω τρομάξει από την κατάσταση και με βοηθά να καταλάβω τι αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην πόλη», έγραψε ο δήμαρχος. «Δεν είναι καλή εικόνα για την πόλη – αν και είναι μια εξαιρετική διαφήμιση για ανθρώπους που δεν μένουν εδώ και που θέλουν να έρθουν και να χαλάσουν την γαλήνη των κατοίκων»

«Καταλαβαίνω ότι η εκδήλωση έχει παρουσιαστεί ως ένα baby shower που φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Και τα δύο είναι διαφορετικά από αυτό που είπε σε μένα ο υπεύθυνος της εκδήλωσης, δηλαδή ότι το σπίτι «νοικιάζεται» για μια «εκδήλωση επιρροής».

Σε δεύτερη ανάρτηση, ο δήμαρχος κοινοποίησε αναρτήσεις που είχαν γίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την εκδήλωση «Poolside with Poosh» και κατηγόρησε την Kόρτνεϊ Καρντάσιαν για «απάτη». «Ο event planner και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου είπαν ψέματα στην αίτηση άδειας», σημείωσε.

«Ως κάτοικος, απαιτώ από την πόλη να λάβει τα κατάλληλα νομικά μέτρα για την αντιμετώπιση της απάτης που διέπραξε αυτή η εταιρεία. Ζητώ επίσης μια εσωτερική έρευνα για να διαπιστωθεί εάν κάποιος που εργαζόταν για τον δήμο ήταν συνένοχος σε αυτή την υπόθεση».

Τέλος, ανέφερε πως κανείς από την οικογένεια Καρντάσιαν δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Προς το παρόν, η Kόρτνεϊ δεν έχει σχολιάσει τους ισχυρισμούς του δημάρχου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ