Στρατούλης για νίκη Κασσελάκη: «Εκφράζω τη βαθιά ανησυχία μου για το μέλλον της Αριστεράς»

Την βαθιά του ανησυχία για το μέλλον της Αριστεράς, της Δημοκρατίας, της λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας στη χώρα μας εξέφρασε ο Γραμματέας της ΛΑΕ ΑΑ και πρώην στελέχος, βουλευτής και Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, στο σχόλιό του για τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος.

Αναλυτικά το σχόλιο του Δημήτρη Στρατούλη:

«Για το χθεσινό αποτέλεσμα, δεν αρκούμαι στη διαπίστωση ότι “όπως έστρωσαν με τη μνημονιακή συνθηκολόγησή τους το 2015, έτσι τώρα κοιμήθηκαν”. Θέλω, ταυτόχρονα και κυρίως, να εκφράσω τη βαθιά ανησυχία μου για το μέλλον της Αριστεράς, της δημοκρατίας, της λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας στη χώρα μας.

Η επικοινωνία νικά συνεχώς την πολιτική, εγχώριες αλλά και διεθνείς δυνάμεις του οικονομικού, πολιτικού και γεωπολιτικού κατεστημένου, μπορούν και προωθούν, με την ψήφο της πλειοψηφίας των “μελών” του ΣΥΡΙΖΑ, ηγεσία της αρεσκείας τους ακόμα και στο μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, που ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι είναι αριστερό.

Και ακόμα περισσότερο ανησυχώ, γιατί, παρά την πολιτική κυριαρχία της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς και τον πολιτικό εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ, ορισμένες από τις δυνάμεις της πραγματικής Αριστεράς στη χώρα μας δεν κατανοούν ακόμα την ανάγκη συνεργασίας τους για να κρατηθεί ζωντανή η ελπίδα για την ανατροπή και για μία άλλη πορεία δημοκρατίας, κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης.

Εμείς της ΛΑΕ ΑΑ είμαστε εδώ και συνεχίζουμε με τον κόσμο της Αριστεράς ενωτικά, αγωνιστικά και ανυπότακτα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ