Τσίπρας σε Κασσελάκη: Nα δώσουμε ελπίδα με ενότητα και συντροφικότητα

Τον Στέφανο Κασσελάκη συναντά ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή.  Η συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό και επί 15 χρόνια πρόεδρο του κόμματος γίνεται στο γραφείο του στη Βουλή. Τον Στέφανο Κασσελάκη συνοδεύει ο Ευάγγελος Αποστολάκης.

Στέφανε συγχαρητήρια και από κοντά. Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος. Θα σου χρειαστεί. Να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές, γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική, πρέπει να ξέρεις, οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες, είναι πολλές. Να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες.

Η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες και πρέπει να δώσουμε ελπίδα με ενότητα και συντροφικότητα, τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε: Κρατάω μια φράση που είπες ότι στους συντρόφους ο δεύτερος είναι πρώτος, δεν είναι όπως το NBA.

Στο σημείο αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης χαμογελώντας απάντησε ότι “μάλλον εσύ βλέπεις πιο πολύ NBA από εμένα”. Στη συνέχεια ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε αυτό που είπε και στις χθεσινές πρώτες δηλώσεις του ότι στους πολέμους ο πρώτος είναι ο πρώτος και ο δεύτερος τίποτα, ενώ στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος, πρώτος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ