Διαμαντόπουλος στον Realfm 97,8: Η παραδοσιακή αριστερά με τον Κασσελάκη θα έχει υπαρξιακά προβλήματα

Στην επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη αναφέρθηκε ο Θανάσης Διαμαντόπουλος μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Τζουμάκας για Κασσελάκη: Ο τζογαδόρος θα μπει στην πολιτική; – Τι είπε για την παραμονή του στον ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι μια εκδίκηση, αν θέλετε, της εικόνας επί των στρυφνών και δυσνόητων και μη ανταποκρινόμενων στην πραγματικότητα ιδεοληψιών της παραδοσιακής αριστεράς» είπε αρχικά.

«Ο Κασσελάκης είναι μια σύζευξη Κενεντισμού ως προς την λάμψη και Τραμπισμού ως προς τις μεθοδεύσεις κυρίως στην ιδιοτελή αξιοποίηση και στοχευμένη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είναι γεγονός ότι το πιο ριζοσπαστικό που είπε ο Κασσελάκης και το οποίο υποβαθμίστηκε, γιατί κανείς δεν το πήρε στα σοβαρά αλλιώς θα μπορούσε να είχε προκαλέσει πολύ μεγάλες αντιδράσεις, είναι η παύση της μισθοδοσίας των θρησκευτικών λειτουργών από το κράτος, δηλαδή ο πλήρης διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους, που είναι ένα παραδοσιακό αίτημα αστικού εκσυγχρονισμού εδώ και χρόνια» περιέγραψε.

Μπογδάνος για Κασσελάκη: Έρχεται με το φωτόσπαθο στο Star Wars της πολιτικής

«Κινείται περισσότερο στην liberal, με την αμερικανική έννοια του όρου, τάση του δημοκρατικού κόμματος. Είχε δίκιο ο κ. Κούλογλου, η παραδοσιακή αριστερά με τον Κασσελάκη θα έχει υπαρξιακά προβλήματα» σχολίασε.

Ερωτηθείς για τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα στην νέα εποχή του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. «Είναι η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Δεν το έχουν απαντήσει οι ενδο-συριζαίοι. Ο ρόλος του Ανδρουλάκη είναι σημαντικός γιατί αυτόν αφορούν οι εξελίξεις. Για τον Τσίπρα θα ήταν πιο εύκολο να έρθει στο μέλλον ως σωτήρας».

Πρώτη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας – Τσακνάκης: «Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο»

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ