Μπογδάνος για Κασσελάκη: Έρχεται με το φωτόσπαθο στο Star Wars της πολιτικής

Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μιλώντας στον ALPHA κάποια στιγμή άρχισε να μιλάει στα αγγλικά, τονίζοντας ότι «βλέπω πως όποιος μιλάει αγγλικά, πάει μπροστά. Το κάνω κι εγώ. Τον κ. Κασσελάκη τον μάθαμε 15-20 Αυγούστου».
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υποστήριξε ότι δεν έχει γνωρίσει προσωπικά τον Στέφανο Κασσελάκη, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και κάθε καλό, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολούθησε.

Πρώτη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας – Τσακνάκης: «Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο»

«”Εγώ ειμί ο Ιησούς Χριστός;” μας είπε ο κ. Κασσελάκης; Είμαι το φως; Θα φέρω το φως; Αν δεν βλέπει τον εαυτό του σαν Μεσσία, μιλάμε για τον Λουκ Σκάιγουοκερ. Το Star Wars της πολιτικής. Ο Νταρθ Βέιντερ… Θα έρθει ο Κασσελάκης με το φωτόσπαθο να φέρει το φως σε μία καθημαγμένη Ελλάδα. Δεύτερον, είπε να πέσει η Δεξιά. Ποια Δεξιά; Κυβερνάει η Δεξιά στην Ελλάδα;», σχολίασε ο κ. Μπογδάνος και συμπλήρωσε:

«Ένα τελευταίο. Είναι ψέμα ότι η υποψηφιότητά του είναι κινηματική. Τον μάθαμε και εξελέγη μέσα σε έναν μήνα, γιατί τον έπαιζαν όλα τα ΜΜΕ που κατά τα άλλα λέμε ότι στηρίζουν την κυβέρνηση. Εγώ πιστεύω ότι ανήκουν στο ίδιο σύστημα Κασσελάκης και Μητσοτάκης».

Κούλογλου για νίκη Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε ως αριστερό κόμμα

Μάλιστα, στη συνέχεια ανέφερε πως νικητής των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά βάθος… ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως είπε, άλλωστε, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι συμπληρωματικός και όχι αντίθετος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η θερμή αγκαλιά του Στέφανου Κασσελάκη με τον Νίκο Παππά και το «ευχαριστώ» – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ