Κούλογλου για νίκη Κασσελάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε ως αριστερό κόμμα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε ως αριστερό κόμμα» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Στέλιος Κούλογλου, αναφορικά με τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πρώτη αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας – Τσακνάκης: «Ούτε μια ώρα με τον Κασσελάκη πρόεδρο»

«Αυτό που έγινε δεν διδάσκεται. Θα μας γράψουν στις σχολές της Πολιτικής Επιστήμης σε όλο τον κόσμο. Έγινε για πρώτη φορά και πιστεύω πως θα ξαναγίνει» σχολίασε ο κ. Κούλογλου, προσθέτοντας για την επόμενη ημέρα του κόμματος πως «έχουμε ένα καινούριο κόμμα, που διατηρεί ακόμη το brand name, τα γραφεία, τα μέσα ενημέρωσης, την κρατική χρηματοδότηση, αλλά είναι ένα καινούριο κόμμα, το οποίο θα πρέπει να δούμε εάν αυτό που κάνει είναι ένα άλμα προς τα εμπρός, ή ένα άλμα στο κενό. Ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε όπως τον ξέραμε ως αριστερό κόμμα».

Μάλιστα, παρατήρησε πως δεν άκουσε χθες από τον Στέφανο Κασσελάκη τη λέξη Αριστερά και συμπλήρωσε ότι είναι μια μετεξέλιξη από ροκ συγκρότημα σε ελαφρύ ποπ.

Επιπλέον, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο κ. Κούλογλου ανέφερε τα εξής: «Πρέπει να αποδείξει ο Κασσελάκης ότι το χάρισμα που έχει δεν είναι μόνο η επικοινωνία. Το βασικό πρόβλημα του κόμματος, που έκρυβε ο Τσίπρας, είναι ότι δεν είχε επαρκείς ρίζες στην κοινωνία».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ