Πάνος Βλάχος – Νατάσα Εξηνταβελώνη: Χωρισμός για το ζευγάρι

Χωριστούς δρόμους φέρεται να έχουν τραβήξει εδώ και λίγο καιρό ο Πάνος Βλάχος και η Νατάσα Εξηνταβελώνη. Οι δύο ηθοποιοί, που ήταν ζευγάρι από το προηγούμενο φθινόπωρο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews δεν είναι πλέον μαζί. Ο ηθοποιός και τραγουδοποιός, τον οποίο το κοινό ακολουθεί πιστά σε κάθε live, ενώ τον απόλαυσε και στην καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», και η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» έδωσαν, όπως όλα δείχνουν, τέλος στη σχέση τους έπειτα από έναν χρόνο.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και άρχισαν να βγαίνουν. Εγιναν ζευγάρι, όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έμειναν ποτέ κάτω από την ίδια στέγη. Χαμηλών τόνων και οι δύο, έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Ετσι χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις μήνες, μέχρι τον Ιανουάριο του 2023, για να γίνει η σχέση τους γνωστή και άλλοι τέσσερις περίπου μήνες μέχρι να πραγματοποιήσουν τις πρώτες κοινές εμφανίσεις τους. Παρόλο που στις αρχές του καλοκαιριού ήταν ακόμα μαζί και αγαπημένοι, το φθινόπωρο τους βρήκε χώρια.

Εργασιοθεραπεία

Οπως όλα δείχνουν, τους δύο ηθοποιούς θα ενώνει πλέον μόνο η τηλεόραση. Ο Π. Βλάχος και η Ν. Εξηνταβελώνη πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια «17 κλωστές», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα της Cosmote TV. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη και αναφέρεται σε αληθινά γεγονότα – συγκεκριμένα στην αιματηρή ιστορία που συντάραξε το 1909 τα Κύθηρα, όπου έγινε το αγριότερο έγκλημα που καταγράφηκε ποτέ στα ελληνικά χρονικά. Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, με τον Π. Βλάχο να υποδύεται τον πρωταγωνιστή, τον φιλήσυχο τσαγκάρη Αντώνη Αρώνη-Λαγωνάρη. Ανάμεσα στους χαρακτήρες της σειράς θα δούμε και τη Ν. Εξηνταβελώνη. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Κύθηρα και Αττική και η σειρά αποτελείται από έξι επεισόδια παραγωγής της Tanweer Production. Παράλληλα, η Ν. Εξηνταβελώνη θα συνεχίσει και στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» που κάνει πρεμιέρα αύριο, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου. Επίσης, στις αρχές Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο «Προσκήνιο», με την παράσταση «Ο γλάρος» του Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά.

Ο Π. Βλάχος, εκτός από τα live που ετοιμάζει για τον φετινό χειμώνα, επιστρέφει θεατρικά για τρίτη σεζόν στο θέατρο «Γκλόρια» με το έργο του Ντάριο Φο «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Μαζί του θα είναιν οι Γιώργος Τζαβάρας, Ιφιγένεια Αστεριάδη, Γιάννης Γιαννούλης, Παναγιώτης Κατσώλης και Στέλιος Πέτσος, ενώ ο Βάιος Πράπας παίζει μουσική επί σκηνής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ