Ώρα μηδέν για τη μάχη της prime time: 4+1 πρεμιέρες μεγάλων παραγωγών στο «ναρκοπέδιο» της βραδινής ζώνης

H πιο μεγάλη ώρα για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν είναι τώρα. Από απόψε και κυρίως από αύριο Δευτέρα, η αυλαία σηκώνεται για να γίνουν τα αποκαλυπτήρια μεγάλων παραγωγών και να ακουστεί το σύνθημα για την έναρξη της σεζόν. Θα ακολουθήσουν δύο εβδομάδες καταιγιστικής δράσης στη σκακιέρα της prime time, με αλλεπάλληλες πρεμιέρες και συνεχείς κινήσεις στρατηγικής.

Η μάχη επισήμως ξεκινά τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία τα κανάλια παρατάσσουν τα πιο δυνατά τους όπλα στο slot των 21:00, που διαμορφώνεται ως το πλέον… πυκνό τοπίο, από πλευράς κόστους και ανταγωνισμού. Ο ΑΝΤ1 ανοίγει το παράθυρο στον μαγικό κόσμο της «Μάγισσας» με τέσσερα επεισόδια, εκτάκτως, έως και την Πέμπτη και μας ταξιδεύει στη Μάνη του 1817, ενώ ο Alpha επαναφέρει τον «Σασμό» στον τρίτο κύκλο, με νέες προσθήκες τον Βασίλη Μπισμπίκη και την Πηνελόπη Τσιλίκα, διατηρώντας τις ίδιες ημέρες μετάδοσης – από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00. Στην ίδια ζώνη θα προβληθούν η «Γη της ελιάς» στο Mega, που προηγείται κατά μία ημέρα και κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00, οι «Πανθέοι» στον ΣΚΑΪ, ενώ το Star διεκδικεί το δικό του κοινό με την πρεμιέρα της «Φάρμας» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η κίνηση του Mega να βγει μία ημέρα νωρίτερα με τη «Γη της ελιάς» ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά του ΑΝΤ1, που βγάζει απέναντι εκτάκτως τις «Ψυχοκόρες», τη σειρά εποχής που μεταδίδεται αποκλειστικά στο συνδρομητικό ΑΝΤ1+. Με τη μορφή του promotion viewing, ο ΑΝΤ1 μεταδίδει απόψε τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς, ενώ συνεχίζει με άλλα δύο την προσεχή Κυριακή, προκειμένου να «χτυπήσει» και το δεύτερο… κύμα από πρεμιέρες. Το Mega επιλέγει και πάλι την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου, στις 21:00, για την πρεμιέρα της σειράς «Ναυάγιο».

Η σειρά για τη ναυτική τραγωδία με αναγωγές στο ναυάγιο της Φαλκονέρας θα πάρει κανονικά τη θέση της στη συνέχεια (από Δευτέρα) στις 22:50, αμέσως μετά τη «Γη της ελιάς». Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, αμέσως μετά τη «Μάγισσα», έρχεται η πρεμιέρα των «Παγιδευμένων» (κάθε Δευτέρα και Τρίτη), την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου ξεκινά ο «Πρώτος από εμάς» (κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:30), ενώ το «Μετά τη φωτιά» έρχεται την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου (κάθε Πέμπτη και Παρασκευή) στις 21:00. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ