Οικονόμου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Κατάντια η στάση του στο θέμα του Κολωνού

«Βολές» κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών με αφορμή την υπόθεση του Κολωνού.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αφενός έκανε λόγο για «οριστική διαγραφή» του Ηλία Μίχου από τη ΝΔ μόλις δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του από την Αστυνομία, αφετέρου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «κατάντια» επειδή, όπως είπε, «προσπαθεί να αποκομίσει κομματική οφέλη».

Ο Γιάννης Οικονόμου υποστήριξε ότι «η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη αυτά τα φρικτά και αποτρόπαια εγκλήματα. Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει το καθήκον της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η ελληνική Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της ως πρέπει. Η Πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει για την τύχη του ανήλικου κοριτσιού».

Όπως είπε ο κ. Οικονόμου «ο ΣΥΡΙΖΑ περιφέρει την πολιτική του απόγνωση και με όχημα χυδαία υπονοούμενα προσπαθεί να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. Αν υπάρχει μια λέξη, αυτή που συνοψίζει την κατάσταση, είναι η κατάντια».

Ερωτηθείς δε ο κ. Οικονόμου να σχολιάσει τις απόψεις που λένε πως κάθε καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση των στοιχείων όλων των εμπλεκόμενων συνιστά συγκάλυψη ο κ. Οικονόμου επανέλαβε ότι «αυτό που κάνει η Αξιωματική Αντιπολίτευση στο θέμα αυτό είναι κατάντια».

«Δικαιοσύνη και αστυνομία θα κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει. Είναι κατάντια να υπονοεί η αξιωματική αντιπολίτευση ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να παρέμβει στη δικαιοσύνη για να συγκαλύψει το όνομα ενός παιδεραστή. Είναι κατάντια. Αρνούμαι να μπω σε αυτή τη συζήτηση» ανέφερε επίσης ο Γιάννης Οικονόμου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ