Κολωνός: «Είμαι σοκαρισμένη από την εξέλιξη που έχει πάρει η υπόθεση» λέει η θεία της 12χρονης – Η έκκληση που απευθύνει

Τις πρώτες δηλώσεις της, μετά και την σύλληψη της μητέρας της 12χρονης, έκανε η θεία της ανήλικης που βίωσε τον εφιάλτη στον Κολωνό. Η θεία ήταν εκείνη που παρατήρησε την περίεργη συμπεριφορά του κοριτσιού και εντόπισε τα μηνύματα που της έστελνε ο 53χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη.

Σε δήλωσή της στην εκπομπή «Πρωϊνό μας», η θεία της 12χρονης διαβεβαιώνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που φροντίζουν τα παιδιά της πολυμελούς οικογένειας, σημειώνοντας ότι «πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια και να έχουν το δικαίωμα στη ζωή όπως κάθε άλλο παιδί».

«Είμαι σοκαρισμένη απ’ όσα ανακάλυψα και από την εξέλιξη που έχει πάρει η υπόθεση. Μοναδικό μου μέλημα είναι να προστατέψω την 12χρονη ανιψιά μου και τα υπόλοιπα 7 αδέρφια της. Παρά τα όσα φριχτά έχουν συμβεί, αυτά τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια και να έχουν το δικαίωμα στη ζωή όπως κάθε άλλο παιδί», επισημαίνει αρχικά η θεία της ανήλικης.

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες αναπαράγονται από τα ΜΜΕ ανακρίβειες αναφορικά με την οικογένειά μας και παρουσιάζονται φωτογραφίες των παιδιών με καλυμμένα πρόσωπα και όλα αυτά επιβαρύνουν τον ψυχισμό και υπονομεύουν την μετέπειτα ζωή των 8 αυτών παιδιών. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι λατρεύουν και φροντίζουν τα παιδιά και παλεύουν για την ανατροφή τους ακόμα και από το υστέρημά τους», συνέχισε και απηύθυνε έκκληση σε όλα τα Μέσα να σταματήσουν να αναπαράγουν φωτογραφίες της οικογένειας και να δημοσιεύουν πληροφορίες για την ζωή της οικογένειας και των παιδιών, κλείνοντας με την φράση «με εκτίμηση και σεβασμό στη δουλειά όλων σας. Η θεία των παιδιών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ