Κόντρα Γεωργιάδη – Σπίρτζη στον Realfm 97,8 για την υπόθεση του Κολωνού

Κόντρα στον αέρα του Realfm 97,8 είχαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χρήστος Σπίρτζης σχετικά με την υπόθεση του Κολωνού. Ο κ. Σπίρτζης ζήτησε να παρέμβει κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του κ. Γεωργιάδη, κάτι που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αποδέχθηκε.

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε αρχικά «θα ήθελα πάρα πολύ και ως πατέρας και ως πολίτης και ως πολιτικός τα ονόματα αυτών των ανθρώπων να δοθούν στη δημοσιότητα. Θεωρώ την πράξη τους, ειδεχθή, απαίσια δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιοι είναι, θέλω όμως η κοινωνία να μάθει ποιοι είναι για να μπορέσει να προφυλαχθεί. Η δημόσια διαπόμπευσή τους να αποτελεί παράδειγμα στο μέλλον για όποιους σκέφτονται να κάνουν τέτοια πράγματα».

Στη συνέχεια είπε «Είναι ότι πιο εμετικό έχει συμβεί στην πολιτική ζωή του τόπου το hashtag #νδ_παιδoβιαστές, ή τα tweet του κου Σπίρτζη, που αφήνει υπονοούμενα ότι για πολιτικούς λόγους η ΝΔ θέλει να συγκαλύψει μια υπόθεση παιδικού βιασμού. Δεν είναι πολιτική αντιπαράθεση, δεν είναι πολιτική κριτική, δεν είναι τρόπος για να λύσουμε τις πολιτικές μας διαφορές, είναι μια χυδαία συκοφαντία, είναι σαν να λέγαμε εμείς πέρσι όταν συνελήφθη η γυναίκα στη Θεσσαλονίκη και καταδικάστηκε για απαγωγή και τον βιασμό ενός κοριτσιού, επειδή έτυχε αυτή η κυρία να είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, να βγαίναμε και να λέγαμε ότι για αυτό ευθύνεται το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Όλο αυτό που κάνει τις τελευταίες ημέρες το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμετικό, θα μου επιτρέψετε μια ακραία έκφραση, είναι βόθρος».

Στη συνέχεια ο κ. Σπίρτζης παρενέβη και σχολίασε ότι «Ζήτησα να παρέμβω για τη λάσπη που πετάει ο γνωστός, σε όλη την ελληνική κοινωνία, κ. Γεωργιάδης όταν αισθάνεται ότι το κόμμα του έχει μεγάλα κενά και γκρίζες ζώνες, για να διευκρινίσω τι ακριβώς λέμε. Διότι προφανώς οι αποκαλύψεις που γίνονται και προφανώς αυτές που θα ακολουθήσουν, έχουν αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτήματα σε όλη την ελληνική κοινωνία που έχει ανατριχιάσει από τις αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος των παιδοβιαστών. Εμείς δεν είπαμε ούτε ότι η ΝΔ είναι κόμμα παιδοβιαστών, ούτε κατηγορήσαμε τα στελέχη της ή τα μέλη της».

Αναφερόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χάρη Μαμουλάκη, σημείωσε, ότι «βεβαίως έγινε μια απαράδεκτη ανάρτηση, έβγαλε ανακοίνωση, ζήτησε συγγνώμη ήταν από συνεργάτη του και αυτό δείχνει τις δικές μας προθέσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε να υπάρχουν τα κενά που υπήρχαν στην υπόθεση Λιγνάδη».

«Δεν μιλάω με τον κ. Γεωργιάδη» δήλωσε ο κ. Σπίρτζης, προκαλώντας την αντίδραση του κ. Γεωργιάδη καθώς ο υπουργός ήταν εξ αρχής στον αέρα της εκπομπής πριν ζητήσει να παρέμβει.

«Δεν μιλάω μαζί του γιατί με υβρίζει από το πρωί. Σας καλώ να δείτε την εκπομπή στο ΟΡΕΝ» πρόσθεσε.

«Όσα λέει ο κ. Σπίρτζης αποδεικνύουν την ορθότητα όλων των χαρακτηρισμών που κάνω από το πρωί, γιατί εξακολουθεί να συκοφαντεί και την κυβέρνηση και την ΝΔ και την αστυνομία. Τα ονόματα και οι φωτογραφίες βγήκαν κατόπιν αποφάσεως του εισαγγελέα. Όταν έδωσε την άδεια ο εισαγγελέας τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα» ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ