Κασσελάκης: Ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει νοσηρός – Καταδικάζω οποιοδήποτε bullying

Έκκληση να πέσουν οι τόνοι στην αξιωματική αντιπολίτευση έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, που καταδίκασε οποιοδήποτε μπούλινγκ γίνεται.

«Αγριεύει» η φουρτούνα στον ΣΥΡΙΖΑ: Αντιπαραθέσεις και στο βάθος πρόταση μομφής; – Πεδίο νέας σύγκρουσης η Κεντρική Επιτροπή

«Παροτρύνω όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους και να μην τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στην διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους», ανέφερε σε ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Και συγχρόνως, καταδικάζω οποιοδήποτε bullying διαδικτυακά ή δια ζώσης, στην τηλεόραση ή στην Βουλή, στο γήπεδο ή στο σπίτι. Δεν νοείται να στοχοποιούνται συμπολίτες μας για αναπηρία, για τη φυσική εμφάνισή τους, για τον προσανατολισμό τους, για την καταγωγή τους κοκ», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σκηνικό ρήξης στον ΣΥΡΙΖΑ: «Πυρά» Κασσελάκη στους «87», επιμένει ο Πολάκης – Οι κρίσιμοι σταθμοί για το κόμμα εν μέσω… θυέλλης

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

«Μετά από μια προγραμματισμένη Πολιτική Γραμματεία, στην οποία παρουσιάστηκαν αναλυτικά οικονομικά στοιχεία και σχέδιο εξορθολογισμού από την διοίκηση των κομματικών ΜΜΕ, ο δημόσιος διάλογος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει νοσηρός.

Στα χαρακώματα ο ΣΥΡΙΖΑ: Οργανωμένο σχέδιο «βλέπει» ο Κασσελάκης, σκληρή απάντηση από τους «87» – Επιμένει ο Πολάκης

Προφανώς πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στο κόμμα. Και η Επιτροπή Καταστατικού που συγκροτήθηκε ήδη μελετά πολλές πολύ δημιουργικές προτάσεις που έχουν στείλει τα μέλη μας.

Παροτρύνω όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους και να μην τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στην διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους.

Και συγχρόνως, καταδικάζω οποιοδήποτε bullying διαδικτυακά ή δια ζώσης, στην τηλεόραση ή στην Βουλή, στο γήπεδο ή στο σπίτι.

Δεν νοείται να στοχοποιούνται συμπολίτες μας για αναπηρία, για τη φυσική εμφάνισή τους, για τον προσανατολισμό τους, για την καταγωγή τους κοκ.

Όσοι παραβιάζουν αυτές τις αξίες, που τις κρατώ ακράδαντα μέσα μου, δεν με εκπροσωπούν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK