«Φουρτούνα» στον ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις Σπέτσες: Πληροφορίες για κίνηση από τον Τεμπονέρα

«Φουρτούνα» έχει προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ το κάλεσμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στις Σπέτσες κατά το τριήμερο 19 -21 Ιανουαρίου με σκοπό να γίνουν διάφορες εργασίες και να τονωθεί το ομαδικό πνεύμα. Η επιλογή των Σπετσών, αλλά και το e-mail που έστειλε η Θεοδώρα Τζάκρη οδήγησαν στο να υπάρξουν ενστάσεις και αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδράσεων συνέχεια για την τριήμερη συνάντηση εργασίας στις Σπέτσες – Η ανάρτηση Ακρίτα

Ήταν ο τελευταίος «κρίκος» μιας αλυσίδας διαμαρτυριών το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι άλλοι «κρίκοι» ήταν το δάνειο του Στέφανου Κασσελάκη για να πληρωθούν οι μισθοί των εργαζόμενων στα ΜΜΕ του κόμματος, αλλά και η πολυήμερη απουσία του προέδρου στην Αμερική για τις ημέρες των εορτών.

«Με πειράζει το καράβι, δεν νομίζω» αποκρίθηκε λακωνικά η Τομεάρχης Πολιτισμού και Βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα, όταν ρωτήθηκε αν θα παρευρεθεί στις Σπέτσες, ενώ την αντίθεση της ως προς την επιλογή του συγκεκριμένου τόπου, όπου δηλαδή διατηρεί εξοχική κατοικία ο Στέφανος Κασσελάκης, δημοσιοποίησε χθες με ανάρτησή της η Βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Έλενα Ακρίτα, η οποία από την πρώτη στιγμή είχε διαφωνήσει και με το ύφος του e-mail που είχε σταλεί στους βουλευτές από την κυρία Τζάκρη. Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο πρώην Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται να πάει στις Σπέτσες.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης καλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα στις Σπέτσες – Το e-mail που έστειλε η Τζάκρη και οι αντιδράσεις

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Στην ανάρτηση που ανέβασε χθες στο Facebook η Έλενα Ακρίτα ανέφερε τα εξής:

«Σπέτσες: επειδή διαβάζω διάφορα που με αφορούν. Και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει «εκτός Αθηνών» – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συναδέλφων δημοσιογράφων που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας. Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβέρνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας. Αυτή είναι η γνώμη μου. Καλημέρα σε όλους!».

Πληροφορίες για πρωτοβουλία Τεμπονέρα

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Διονύσης Τεμπονέρας αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλία για την ανασύνθεση του  δημοκρατικού, προοδευτικού χώρου  εντός της ερχόμενης εβδομάδας και ενόψει της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, το επόμενο Σαββατοκύριακο. Πρόκειται, άλλωστε, για μια «κινηματική εβδομάδα» ούτως ή άλλως, καθώς το απόγευμα της Τρίτης πραγματοποιείται συγκέντρωση στα «Σχολεία Τεμπονέρα» στην Πάτρα από το ΕΑΜ, με κεντρικό σύνθημα «Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια».

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ετοιμάζει ο Διονύσης Τεμπονέρας, όμως, όσοι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις υποστηρίζουν ότι θα ξεδιπλωθεί η κίνηση τις επόμενες ημέρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ