ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης καλεί την Κοινοβουλευτική Ομάδα στις Σπέτσες – Το e-mail που έστειλε η Τζάκρη και οι αντιδράσεις

«Κάλεσμα» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση εργασίας στις Σπέτσες  κατά το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου απηύθυνε ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόσκληση έγινε με e -mail, ενώ αποστολέας ήταν η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θεοδώρα Τζάκρη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ασυνήθιστη κίνηση έγινε δεκτή από κάποιους βουλευτές με αμηχανία. Εκτός των άλλων και για την αναφορά στην προετοιμασία του συνεδρίου, η οποία δεν συνδέεται με τις αρμοδιότητες της Κ.Ο.

Το e-mail που έστειλε η Θεοδώρα Τζάκρη

Το e-mail που έστειλε η Θεοδώρα Τζάκρη αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά.

Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τέλος προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων.

Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Λεπτομέρειες για το ταξίδι θα σταλούν σύντομα».

Η αντίδραση της Έλενας Ακρίτα

Χαρακτηριστική είναι η επιστολή που έστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα ως απάντηση σε εκείνη της Θεοδώρας Τζάκρη αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Αγαπητή Γραμματέα της ΚΟ,

Μια διευκρίνιση, παρακαλώ. Αυτό το μειλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;

Καλή χρονιά

Έλενα Ακρίτα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ