ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδράσεων συνέχεια για την τριήμερη συνάντηση εργασίας στις Σπέτσες – Η ανάρτηση Ακρίτα

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόσκληση του Στέφανου Κασσελάκη στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για τριήμερη συνάντηση εργασίας στις Σπέτσες, εντός του Ιανουαρίου.

Στο θέμα επανήλθε σήμερα η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Έλενα Ακρίτα. Σε ανάρτηση που έκανε το πρωί της Παρασκευής (5/1), η Έλενα Ακρίτα διατυπώνει το ερώτημα, γιατί, αφού επιλέχτηκε η συνάντηση εργασίας να γίνει εκτός έδρας, δεν προτιμήθηκε κάποια από τις περιοχές που επλήγησαν πρόσφατα από τις πυρκαγιές ή τις πλημμύρες.

Η ανάρτηση Ακρίτα

«Σπέτσες: επειδή διαβάζω διάφορα που με αφορούν. Και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει «εκτός Αθηνών» – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συναδέλφων δημοσιογράφων που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας.

Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβερνηση όλο αυτό τον καιρό.

Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας. Αυτή είναι η γνώμη μου. Καλημέρα σε όλους!», γράφει συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα είχε σχολιάσει αιχμηρά το e-mail που έστειλε η γραμματέας του ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη και με το οποίο ενημερώνονται οι βουλευτές για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ, που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες

Χαρακτηριστική είναι η επιστολή που έστειλε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ως απάντηση σε εκείνη της Θεοδώρας Τζάκρη αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Αγαπητή Γραμματέα της ΚΟ,

Μια διευκρίνιση, παρακαλώ. Αυτό το μειλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων;

Καλή χρονιά

Έλενα Ακρίτα».

Η απάντηση Τζάκρη

Η Θεοδώρα Τζάκρη απάντησε σήμερα στις αντιδράσεις που έχουν διατυπωθεί για την τριήμερη συνάντηση εργασίας στις Σπέτσες.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στο επίμαχο e-mail, λέγοντας πως «είναι μια υπηρεσιακή επιστολή. Το e-mail σε 142 λέξεις διευκρινίζει διαδικαστικά ζητήματα. Αν εξέλιπε η καλλιέπεια είναι εξαιτίας της φύσης της επιστολής, δεν είναι ότι μας τελείωσε το πουμαρό. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι δεν μας λείπει η μάχη των εντυπώσεων από μια τέτοια επιστολή».

Όπως εξήγησε, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «θα μείνουν σε ένα ξενοδοχείο που έχει κλειστεί από τον πρόεδρο και θα πληρωθεί από τον ίδιο. Οι διαδικασίες θα γίνουν στο σπίτι του» και πρόσθεσε: «Δεν θα ξινίσει η σούπα αν κάνουμε κάτι διαφορετικό».

Αναφερόμενη στα σχόλια που προκάλεσε η κίνηση Κασσελάκη, η κ. Τζάκρη είπε πως «είναι τελείως καινούργιο και ξενίζει όπως ξενίζουν και οι άλλες πρωτοβουλίες του προέδρου, όπως να δανείσει το κόμμα».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ