Πάνος Καλίδης για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Η μόνη κρίση του που μπορώ να εμπιστευτώ είναι η κρίση ηλικίας»

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου παραχώρησε ο Πάνος Καλίδης. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Μικρούτσικο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Η μόνη κρίση του Ανδρέα Μικρούτσικου που μπορώ να εμπιστευτώ είναι η κρίση ηλικίας».

«Πήγα για λίγο και κάθισα δυο μήνες τελικά. Ήταν κάτι που δεν περίμενα ότι θα κρατήσει τόσο πολύ για μένα και κάτι που δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο δύσκολο. Η μόνη κρίση του Ανδρέα Μικρούτσικου που μπορώ να εμπιστευτώ είναι η κρίση ηλικίας. Είναι λίγο καυστικός», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια ο Πάνος Καλίδης, είπε: «Καθένας έχει την κρίση του. Είναι σαν να βγαίνω εγώ στην πίστα και να ξεκινάω να κρίνω τηλεοπτικές εκπομπές ή πρόσωπα. Η τηλεόραση έχει καταντήσει οι τριάντα να ασχολούνται με τους άλλους τριάντα, αντί να λένε γεγονότα και ειδήσεις που αφορούν τον κόσμο.

Το ότι δεν έκανε νούμερα το Celebrity, θεωρώ ότι ήταν αδικία για το project. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο ότι δεν φαινόταν η δυσκολία των αγωνισμάτων που κάναμε. Ο κόσμος ίσως το είδε ως κάτι υποδεέστερο από το Survivor».

Μιλώντας για την συμμετοχή του στο Survivor, εξήγησε: «Δεν μετάνιωσα για τη συμμετοχή μου στο Survivor. Το 2021 όλα τα μαγαζιά ήταν κλειστά, υπήρχαν παντού μάσκες.

Όταν σου γίνεται μία πρόταση να πας κάπου, με κάποιο σεβαστό χρηματικό ποσό και δεν έχεις να κάνεις κάτι, φυσικά και το σκέφτεσαι. Αλλιώς δεν υπήρχε λόγος με την καριέρα μου και στην ηλικία που ήμουν να πάω να σπάσω τα κόκκαλά μου στον Άγιο Δομίνικο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ