Καρέ καρέ η δράση του «Τιραμόλα» – Ο 27χρονος σεσημασμένος ληστής «τρύπωσε» σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση ενός 27χρονου Αλβανού ληστή, με το ψευδώνυμο «Τιραμόλα» βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο νεαρός κακοποιός έχει «τρυπώσει» σε ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, ψάχνει την ρεσεψιόν αναζητώντας χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Το σχετικό βίντεο μεταδίδει η ΕΡΤ. Αμέσως μετά, ο «Τιραμόλα» ανεβαίνει στον 3ο και 4ο όροφο του ξενοδοχείου, παραβιάζει δύο δωμάτια, όπου έμεναν ένας Ιταλός τουρίστας και μια Ελληνίδα, και αρπάζει μια βαλίτσα και δύο γυναικείες τσάντες, με χρήματα και τραπεζικές κάρτες.

Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου αντιλαμβάνεται τον δράστη, την στιγμή που κατέβαινε από τις σκάλες με τα κλοπιμαία.

Ο «Τιραμόλα» δήλωσε ψευδώς ότι διέμενε στο ξενοδοχείο. Ο υπεύθυνος δεν τον άφηνε να φύγει και προσπάθησε να ενημερώσει την αστυνομία. Τότε, ο 27χρονος σεσημασμένος ληστής, τον έσπρωξε με δύναμη και έφυγε τρέχοντας, με τα κλοπιμαία.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και ο 27χρονος ταυτοποιήθηκε αμέσως, καθώς ήταν παλιός γνώριμος στην ΕΛ.ΑΣ. Ύστερα από σχετικές έρευνες, εντοπίστηκε και συνελήφθη την παραμονή των Χριστουγέννων στη συμβολή των οδών Κυψέλης και Ζακύνθου.

Μέχρι στιγμής, έχει επιβεβαιωθεί ότι έχει διαπράξει 27 κλοπές τους τελευταίους μήνες στα Εξάρχεια, την Κυψέλη και τα Πατήσια. Σημειώνεται πως ο «Τιραμόλα» έχει συλληφθεί άλλες 26 φορές για παρόμοια αδικήματα. Οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη και πήρε τον δρόμο για την φυλακή.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ