Επίθεση Καμμένου στον Μπάμπη Παπαδημητρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον Μπάμπη Παπαδημητρίου εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος με αφορμή την ερώτηση της δημοσιογράφου του καναλιού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου παραχώρησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στη ΔΕΘ.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελένη Ιατρού από τον ΣΚΑΪ είπε στον κ. Καμμένο ότι δεν μπορεί να πείσει τους δικούς του βουλευτές και ανέφερε τον Ευγένιο Παπαδόπουλο ο οποίος όπως σημείωσε αρνήθηκε να είναι υποψήφιος. 

“Γιατί είχαμε καμία απώλεια εμείς; Ακούτε πολύ συχνά τον κ. Μπάμπη μάλλον και δεν ακούτε την αλήθεια” απάντησε ο κ. Καμμένος. “Αναφέρεστε σε έναν πολιτευτή, αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία σας να βρείτε βουλευτή. Οι ΑΝΕΛ μπήκαμε 13 βουλευτές και βγήκαμε 13. Δεν έφυγε κανείς. Αναφέρεστε σε έναν πολιτευτή που ήταν βουλευτής πριν από τρεις εκλογές και προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις”.

“Αντιλαμβάνομαι την προσπάθεια των μέσων που από την αρχή υπηρετούν το μνημόνιο. Κακά τα ψέματα το ΣΚΑΙ με τον κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου ευλογεί το μνημόνιο από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αυτή είναι η γραμμή του καναλιού, αλλά δυστυχώς δεν μπορείτε να ανατρέψετε την αλήθεια” συνέχισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. “Η συμφωνία που θα οδηγήσει σε διαπραγματεύσεις μέχρι τον Οκτώβριο δυστυχώς ξέρω ότι χάλασε τα σχέδια των τραπεζιτών που υπηρετούσατε πιστά από τον ΣΚΑΙ… Ο πολίτης ξέρει ποιος τον υπερασπίζεται και  πάντως αυτός δεν είναι ο κ. Μπάμπης, o εκπρόσωπος των τραπεζών”.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Μεϊμαράκης για Καμμένο: Επειδή φαίνεται ότι μένει εκτός Βουλής, έχει παλαβώσει – ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση του Καμμένου στον Μεϊμαράκη – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Exit mobile version