Εκλογές: «Κλείδωσαν» οι υποψήφιοι στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ – Οι τελευταίες πληροφορίες

Σε προεκλογικούς ρυθμούς συνεδρίασε σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στα γραφεία του κόμματος. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οριστικοποιήθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων και πρόκειται να επικυρωθούν αύριο, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο – Αύριο η έγκριση των ψηφοδελτίων

Όπως επισημαίνουν στελέχη του κόμματος, τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ανακοινωθεί η υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ του γιού του αείμνηστου βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη. Αναμένεται, δε, να ενταχθεί σε ψηφοδέλτιο «αυξημένου πολιτικού κύρους».

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι ενεργό συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος θα έχει ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης, ο οποίος πιθανόν να είναι στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Όλοι οι νυν βουλευτές θα κατέβουν στις εκλογικές τους περιφέρειες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Ενδεικτικά κάποιες υποψηφιότητες: Στο Ρέθυμνο, ο αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής. Στη Ροδόπη ο Γιώργος Πεταλωτής. Στον Β3’ Νότιο Τομέα Αθηνών: Παύλος Χρηστίδης, Στέφανος Ξεκαλάκης και Τόνια Αντωνίου.

Στον Β1΄ Βόρειο Τομέα Αθηνών: μεταξύ άλλων, Ανδρέας Λοβέρδος, Παναγιώτης Βλάχος, Μιλένα Αποστολάκη, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Έφη Χαλάτση, Κατερίνα Μπατζελή. Στον Β2’ Δυτικό Τομέα της Αθήνας: Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Καρχιμάκης, Θανάσης Κατερινόπουλος, Δημήτρης Στάμου. Ανατ. Αττική: Ο πρώην γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ά Αθήνας: Κώστας Σκανδαλίδης, Παύλος Γερουλάνος, Ρωξάνη Μπέη. Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

Στο ΠΑΣΟΚ απορρίπτουν την πόλωση που καλλιεργούν, όπως λένε, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, θέτει το δίλημμα των εκλογών ως εξής: «Ή με αυτούς που είναι ικανοί για όλα, αρκεί να έχουν μια θέση εξουσίας ακόμη και εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, των θεσμών και της Δημοκρατίας ή με αυτούς που είναι διατεθειμένοι να τα θυσιάσουν όλα για κοινωνική ειρήνη, και ευημερία».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ