ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο – Αύριο η έγκριση των ψηφοδελτίων

Σε εξέλιξη είναι η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στα γραφεία του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στα ονόματα που έχουν συζητηθεί για τα ψηφοδέλτια είναι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης, που πιθανόν να είναι στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Ενδεικτικά κάποιες υποψηφιότητες είναι στο Ρέθυμνο ο αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής, στη Ροδόπη ο Γιώργος Πεταλωτής, στην Αθήνα ο Παύλος Χρηστίδης (Νότια), Ανδρέας Λοβέρδος (Βόρεια), Μιλένα Αποστολάκη (Βόρεια), Κατερίνα Μπατζελή (Βόρεια), Νάντια Γιαννακοπούλου (Δυτικά), Μιχάλης Καρχιμάκης (Δυτικά), Θανάσης Κατερινόπουλος (Δυτικά), Ανατολική Αττική ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, στην Α Αθήνας ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Παύλος Γερουλάνος και η Ρωξάνη Μπέη.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο Divani Caravel θα συνεδριάσει η Κ.Π.Ε. με αντικείμενο την έγκριση των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η πολιτική ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ