Σε μία από τις πιο γνωστές ψαροταβέρνες της κεντρικής Μακεδονίας, στον Γεωργαλά, στα Γεωπονικά της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, βρέθηκε το μεσημέρι ο Κώστας Καραμανλής.Στο γεύμα, την τιμητική τους είχαν τα… θαλασσινά. “Φρεσκότατα ψάρια, από την βάρκα στο πιάτο του αλλά και οστρακοειδή”, αναφέρει στο enikos.gr άνθρωπος που βρέθηκε κατά την ώρα του γεύματος στο ίδιο εστιατόρια. Tο τραπέζι κοσμούσαν φρέσκα λαχανικά, αλλά και “ορεκτικές αλοιφές” που αρέσουν πολύ στον Μακεδονίτη καλοφαγά, πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος, όπως λένε, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.