Χαρίτσης στον Realfm 97,8 για αποχή ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θεωρώ ότι είναι αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά

Ο Αλέξης Χαρίτσης

«Δεν θεωρώ ότι είναι αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, κάθε άλλο. Είναι το στοιχειώδες που έπρεπε να κάνουμε για να μην νομιμοποιήσουμε όλα αυτά τα εξωφρενικά που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στη χώρα. Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να προχωράμε και κοινοβουλευτικά σαν να μην έχει συμβεί τίποτε στη χώρα» δήλωσε ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Συνταγματικά έχουμε την ευθύνη να μην νομιμοποιήσουμε όλη αυτή την πρωτοφανή εκτροπή. Αυτό πράττουμε με αυτό που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας χθες για την απουσία από τις ψηφοφορίες» πρόσθεσε.

«Είμαι ιδιαίτερα ανήσυχος γιατί από τη μία έχουμε, την πολιτική αβεβαιότητα εδώ και πολλούς μήνες, την ίδια στιγμή η κατάσταση στην πραγματική οικονομία γίνεται όλο και δυσκολότερη. Είμαι ανήσυχος γιατί και το διεθνές περιβάλλον γίνεται όλο και πιο δυσμενές» επεσήμανε.

«Έχουμε ανάπτυξη αλλά ήταν από καθίζηση. Εξαρτάται από πού ξεκινάς. Έχουμε πρωταθλήτρια την χώρα μας στην κορυφή της Ευρώπης στις τιμές των καυσίμων» περιέγραψε ο κ. Χαρίτσης.

«Απαιτείται μια πολιτική στήριξης της πραγματικής οικονομίας με πραγματικούς όρους. Χρηματοδοτήσεις στο σύνολο των επιχειρήσεων, ενίσχυση από το τραπεζικό σύστημα και αξιοποίηση της Αναπτυξιακής Τράπεζας» είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ηχητικό:

https://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2023/02/01-02-2023_Alejhs_Xaritshs_-_Xatzhnikolaoy-Dellatolas_id72836.mp3?_=1

 

Exit mobile version