Η Καλογιάννη «χτυπά» με «Μικρές Κυρίες» στο «Χυτήριο»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Μα πόσες ελκυστικές δουλειές θα αγκαλιάσει φέτος το «Χυτήριο»;Πηγές μου λένε πως στο «μενού»των παραστάσεων που θα παιχτούν εκεί τον χειμώνα, προστέθηκαν και…Μικρές Κυρίες! Πάμε να στα πω από την αρχή;  Η Θεατρική ομάδα ”Αρτ-ποιείο”,μετά από τις επιτυχημένες παραστάσεις : ” Ο Ταξιδευτής ” [ Μικρός Πρίγκιπας ] και ” Βασιλιάς Κλόουν ” , παρουσιάζει για την σχολική χρονιά 2016 – 2017 το αριστούργημα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας ” Οι Μικρές Κυρίες ” της Λουίζα  Μέι Άλκοτ  ,  σε σκηνοθεσία της ικανής Αθανασίας Καλογιάννη που μας έχει κερδίσει και υποκριτικά και σκηνοθετικά…Όσο για το έργο;  Δεν είναι παρά ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο , με την τρυφερή ιστορία ζωής τεσσάρων νεαρών κοριτσιών , του φίλου τους Λόρι και της στοργικής τους μητέρας , λίγο πριν  την ημέρα των Χριστουγέννων . Ένας ύμνος  στην αξία της οικογένειας , της αγάπης και της φιλίας , που προωθεί αξίες , όπως η δικαιοσύνη , η αλληλοβοήθεια , η πίστη στο όνειρο και η επίτευξη κάθε στόχου.Μια χριστουγεννιάτικη περιπέτεια , γεμάτη χρώμα , τρυφερότητα ευαισθησία και την αθωότητα των παιδικών μας χρόνων .

-Για οργανωμένες παραστάσεις με σχολεία , συλλόγους , γκρουπ επικοινωνείτε στα τηλ : 210 7772022 , 6977662512 , 6974751021

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία:Αθανασία Καλογιάννη,θεατρική διασκευή:Βασιλική Μακρή,σκηνικά Παύλος Βησσαρίου,μουσική Δήμητρα Κουτελιδα. Στην φιλόδοξη παραγωγή θα απολαύσουμε τους καλούς Κορίνα Αλεξανδρίδου,Γιώργο Μπανταδάκη,Ευγενία Βησσαρίου,Γιώτα Βερούχη,Ερμοίνη Κυριαζή,Μαριέττα Βασιλάκη κα.Ε,ναι,φυσικά και θα το δούμε! 

 

 

 

Exit mobile version