Survivor spoiler 1/4: Η ανακοίνωση του Λιανού, η επιστροφή της Ασημίνας και η ομάδα που κερδίζει τη 2η ασυλία

Μια ανακοίνωση που «παγώνει» τους παίκτες του Survivor αναμένεται να κάνει  απόψε Πρωταπριλιά ο Γιώργος Λιανός.

Survivor 2024 – Trailer 1/4: Συνεχίζεται η κόντρα Σταμάτη – Χρύσας – «Δεν γίνεται να είσαι 30 ετών και να ψάχνεις παρηγοριά στον Αλέξη Παππά»

Η εσωτερική διαμάχη στους Κόκκινους του Survivor για το πώς λειτουργεί ο Γιώργος Γκιουλέκας εξακολουθεί να υφίσταται με τον εν λόγω παίκτη να υποστηρίζει πως τίποτα από όσα του καταλογίζουν δεν είναι βάσιμα.

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας περιμένει τους Survivors και απόψε, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό της, επιστρέφει στους στίβους μάχης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Survivor 2024 – Ευγενία Μπόρλα: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της

Το πάθος των δύο ομάδων ανεβάζει το σκορ στο αγώνισμα με εντυπωσιακά ματσαρίσματα και αναπάντεχους πόντους.

Στο δεύτερο Συμβούλιο του νησιού, οι παίκτες παγώνουν στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού πως δύο νέοι παίκτες μπαίνουν στο παιχνίδι…

Survivor: Αυτά είναι τα χρήματα που πήρε η Ευγενία Μπόρλα για 5 εβδομάδες στο ριάλιτι

Μην ξεχνάμε πως η χθεσινή ήττα των Κόκκινων οδήγησε στην υποψηφιότητα της Ιωάννας Τζαβέλα.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoiler που κυκλοφορούν η μπλε ομάδα προπορεύεται για τη 2η ασυλία ωστόσο μην εκπλαγείτε αν τελικώς τη δεύτερη ασυλία κερδίζουν οι Κόκκινοι!

Η στρατηγική και η ανθρωποφαγία θα ενταθούν στο σημερινό επεισόδιο καθώς ο ανταγωνισμός είναι ιδιαιτέρως έντονος κάτι που όσοι παρακολουθούν ανελλιπώς το ριάλιτι σίγουρα το νιώθουν στο πετσί τους καθώς ταυτίζονται με τους survivors.

Η 13η εβδομάδα ξεκίνησε και η ένωση των κόκκινων και των μπλε είναι μόνο λίγες ημέρες μακριά. Όποιος είχε ελπίδα για τη στήριξη του κοινού καταλαβαίνει πια πως αυτό θα γίνει από μόνο στις τελευταίες εβδομάδες ενόψει τελικού. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε και οι παίκτες πρέπει να τα δώσουν όλα για όλα…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ