Σπύρος Μπιμπίλας για Γιώργο Μαρίνο: «Από την αρχή είχε ζητήσει να μην απασχολήσει κανείς την ιδιωτικότητα του κι αυτό έπρεπε να το σεβαστούν»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε με τον χειμαρρώδη τρόπο που τον διακατέχει αρχικά για τον ομότεχνό του Γιώργο Μαρίνο ενώ έκανε αναφορά και στον Στέφανο Κασσελάκη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Γιώργος Μαρίνος: Έτσι είναι σήμερα o αγαπημένος showman – Το συγκινητικό βίντεο που τραγουδά και χορεύει

Για τον Γιώργο Μαρίνο αποκάλυψε ότι ο ίδιος δεν θα ήθελε η εικόνα και η κατάστασή του να έχει διαρρεύσει ενώ έκανε σαφές ότι όποιος είναι άρρωστος και θέλει να διατηρήσει την ιδιωτικότητά του είναι απολύτως θεμιτό και θα πρέπει  όλοι ανεξαιρέτως να το σεβόμαστε.

«Το ξέραμε ότι ο Γιώργος Μαρίνος βρίσκεται σε οίκο ευγηρίας πάρα πολύ καιρό και κανείς δεν ήξερε ακριβώς πού βρίσκεται. Το γεγονός ότι κάποιος το ανακάλυψε και το έφερε ως αποκλειστικό εμένα με ενόχλησε σαν πολίτη αυτής της χώρας, γιατί όταν κάποιος θέλει να διατηρήσει την ιδιωτικότητά του, όταν είναι άρρωστος μάλιστα, οφείλουμε να το σεβόμαστε. Τώρα, δεν ξέρω, γιατί έγινε αυτό και ποιος έδωσε το δικαίωμα, ποιος μεσολάβησε, αλλά δεν ήταν ωραίο…».

Γιώργος Μαρίνος: Η πρώτη φωτογραφία ύστερα από χρόνια απουσίας

«Ό,τι κι αν έχει ο κύριος Μαρίνος, από την αρχή είχε ζητήσει να μην απασχολήσει κανείς την ιδιωτικότητά του κι αυτό έπρεπε να το σεβαστούν. Αποτέλεσμα ήταν ότι βγήκε μία εικόνα του κυρίου Μαρίνου, που ο ίδιος δεν θα ήθελε, και φαντάζομαι ότι αυτό δεν είναι σωστό», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ