Γιώργος Μαρίνος: Η πρώτη φωτογραφία ύστερα από χρόνια απουσίας

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Γιώργος Μαρίνος έχει αποφασίσει να αποτραβηχθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, με τις πληροφορίες που έχει ο κόσμος για την τωρινή ζωή του να είναι ελάχιστες.

Ο αγαπημένος showman, έπειτα από χρόνια απουσίας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού και στον Πάνο Κατσαρίδη. Μάλιστα ο παρουσιαστής θέλοντας να προλογίσει τη συνέντευξη, έδειξε μια φωτογραφία του Γιώργου Μαρίνου.

Ακόμα, ο Κώστας Τσουρός ανέφερε ότι ο Γιώργος Μαρίνος είναι καλά και τα τελευταία χρόνια μένει σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων.

Γιώργος Μαρίνος

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα στην εκπομπή «Επί Τόπου», είχε αναφέρει πως ο Γιώργος Μαρίνος: «Βρίσκεται σε μια κλινική των Νοτίων Προαστίων όπου είναι μαζί με πολλούς άλλους ανθρώπους. Είναι ένας άνθρωπος που τον βλέπεις κατεβαίνει με τη φόρμα του, παίρνει το πρωινό του, ξυπνάει νωρίς το πρωί και κατεβαίνει στο σαλόνι. Εκεί συναναστρέφεται με τους υπόλοιπους τρόφιμους, κάνει πολλή πλάκα και δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση. Τους κάνει αστεία, τους τραγουδάει και έχει ραδιόφωνο μέσα στο δωμάτιό του και ακούει Νταλάρα».

«Αν πας να του μιλήσεις, θα σου απαντήσει, θα σου μιλήσει, είναι πρόσχαρος. Έχει άνοια, δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν του… Έχει φύγει πολύ μακριά απ’ όλο αυτό. Άμα τον ρωτήσεις “Ξέρεις ποιος είσαι; Θυμάσαι ότι έχεις γνωρίσει μεγάλη δόξα;”. Σου λέει “Άστα αυτά, πάμε να πούμε ένα τραγουδάκι”. Φεύγει εντελώς απ’ αυτή την κουβέντα», είχε προσθέσει.

Επίσης η δημοσιογράφος είχε εξηγήσει ότι: «Έχει παρέες, έχει μια απίστευτη ζωντάνια. Διαβάζει πολλά βιβλία και ακούει μουσική. Όταν τον συνάντησα ήταν ιδιαίτερα φιλικός. Είχαμε στο παρελθόν μια ιδιαίτερη σχέση και είχα συναναστραφεί και σε φιλικό επίπεδο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ