Ριάνα: Κολάζει και Άγιο με τα καλλίγραμμα πόδια της και τις πανύψηλες γόβες της

Η Ριάνα ξέρει ότι είναι μια καυτή γυναίκα και έχει αποδείξει πως δεν έχει κανένα απολύτως κόμπλεξ με το να δείχνει δημόσια το σώμα της είτε είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, είτε αδύνατη και fit.

Ριάνα: Το ιδιαίτερο όνομα που έδωσε στον γιο της

Ξέρει να είναι σέξι και αισθησιακή ακόμη και αν φοράει απλά ένα t-shirt ή ένα καυτό και αισθησιακό εσώρουχο.

Άλλωστε η γοητεία είναι κάτι έμφυτο που πηγάζει από μέσα μας. Βέβαια, πρέπει να σε θέλει και ο φακός και να έχεις φωτογένεια, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που δεν είναι της παρούσης.

Ριάνα: «Έριξε» το instagram – Ποζάρει ημίγυμνη και έγκυος

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν το είδωλο Ριάνα ποζάρει με ένα t-shirt, ένα σούπερ μίνι τζιν σορτς και ψηλοτάκουνες γόβες, βγάζοντας στην φόρα τα μακριά και γυμνασμένα πόδια της.

Η στιλιστική τόλμη της Ριάνα την έχει καθιερώσει ως fashion icon, με τις εμφανίσεις της να γράφουν ιστορία και να εμπνέουν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Ριάνα: Η φωτογράφιση για τη Vogue με τον A$AP Rocky και τον γιο τους

Το αποτέλεσμα της εμφάνισής της, πραγματικά είναι ζηλευτό και μας διδάσκει πως πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας, να το φροντίζουμε και φυσικά να το προβάλουμε καθώς δεν υπάρχει καμία γυναίκα στον κόσμο που δεν έχει δυνατά σημεία.

Το μυστικό είναι να κρύβουμε τα τρωτά μας σημεία και να αναδεικνύουμε αυτά που μας μεταμορφώνουν κάνοντάς μας να νιώθουμε Θεές ακόμη και με λίγα κιλά παραπάνω.

Ριάνα: Δείτε τις εντυπωσιακά σέξι φωτογραφίες της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ