Στέλιος Διονυσίου για Δημήτρη Κόκοτα: «Παρακαλάω τον Θεό και εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά»

Για τον Δημήτρη Κόκοτα μίλησε ο Στέλιος Διονυσίου στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης (28/3).

Αρχικά, ο Στέλιος Διονυσίου ανέφερε: «Είμαστε σοκαρισμένοι. Από την Πέμπτη το απόγευμα που το έμαθα παρακαλάω τον Θεό και εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά. Ο Δημήτρης είναι ένα παλικάρι που ξέρει να αγωνίζεται, βέβαια τώρα μιλάμε για το ότι πει ο Θεός. Ευχόμαστε όλοι να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα και να επανέλθει πάλι στις επάλξεις.

Δεν έχω μιλήσει με την σύζυγό του, γιατί δεν έχω το τηλέφωνό της, αλλά κάποια στιγμή θα το βρω και θα την καλέσω. Θέλω να μιλήσω μαζί της, να της δώσω κι εγώ κουράγιο, γιατί οι δικοί του άνθρωποι χρειάζονται τώρα την στήριξή μας».

Στη συνέχεια είπε ότι: «Έχουμε δουλέψει πάρα πολλά χρόνια μαζί, έχουμε γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο παιδί. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ, αυτές οι μέρες είναι πραγματικά δύσκολες!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ