Δημήτρης Κόκοτας: Νέες δηλώσεις της συζύγου του – «Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά»

Έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης (28/3), ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Σήμερα το πρωί (1/4) ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στην υγεία του τραγουδιστή, κάνοντας κάποιες αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε: «Χθες το απόγευμα έγινε μια πρώτη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν, γιατί είναι διασωληνωμένος. Η προσπάθεια αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι ήταν οι μετρήσεις τέτοιες που δεν τους επέτρεπαν να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια. Σήμερα θα προσπαθήσουν για δεύτερη φορά να τον ξυπνήσουν».

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Όταν έπαθε την ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά του από το J2US στο νοσοκομείο, ήταν 8 λεπτά που δεν οξυγονωνόταν το κεφάλι του. Όταν έχεις ανακοπή πεθαίνεις».

«Αυτό που θέλουν να δουν τώρα οι γιατροί, είναι αν έχει αφήσει κάποια βλάβη ή αν ο άνθρωπος επανέλθει στο 100%», σημείωσε.

«Όσο ο άνθρωπος ζει, υπάρχει ελπίδα για τα πάντα»

Στην εκπομπή μίλησε και η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, η οποία ανέφερε: «Είναι σταθερή η κατάσταση. Αυτό που μας έχουν πει είναι ότι η σταθερότητα σημαίνει κάτι θετικό χωρίς να μας δώσει μία σοβαρή εξέλιξη, οπότε είμαστε σε αναμονή. Δεν θα γίνει κάποια διαδικασία γιατί με ρωτάνε πολλοί, οπότε προλαβαίνω να το πω, να τον ξυπνήσουν, θα είναι μία πολύ αργή διαδικασία.

Δεν βγάζουμε ακόμα συμπεράσματα, είναι σταθερή η κατάσταση που είναι σχετικά καλή. (Οι γιατροί) είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, αυτό ακριβώς μας είπαν. Μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο είχε τις αισθήσεις του. Δεν μου το είπαν αμέσως ακριβώς όπως έγινε, για να μην με τρομάξουν, μέχρι να έρθω στο νοσοκομείο».

«Νιώθω ότι γίνεται ένα κακό διάλλειμα στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, προσπαθώ να βλέπω πάντα τη θετική πλευρά, όσο δύσκολο κι αν είναι. Για μένα η θετική πλευρά είναι ότι ζει και όσο ο άνθρωπος ζει, υπάρχει ελπίδα για τα πάντα.

Σε όλους τους ανθρώπους έρχεται η άσχημη σκέψη στο μυαλό και προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο για να το ξεχάσω. Για εμένα θαύμα αυτή τη στιγμή θα είναι να βγει από την εντατική και να σηκωθεί όρθιος. Το θαύμα είναι κάτι που ίσως δεν είναι εφικτό να γίνει, έχω απλά υπομονή για να περάσει όλο αυτό», πρόσθεσε.

«Το παιδί πριν καν πω οτιδήποτε, μου είπε μόνη της, “Μη μου πεις να έρθω στο νοσοκομείο, δεν θέλω. Εγώ απλά θα περιμένω τον μπαμπά“», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ