Πρωτιά για το «Ενώπιος Ενωπίω» με 1.312.000 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, έστω και για 1’

Πρωτιά στη ζώνη προβολής της σημείωσε χθες, Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», η οποία φιλοξένησε τον  Φοίβο.

Το «Ενώπιος Ενωπίω» προηγήθηκε του ανταγωνισμού, στο κοινό 18-54,  με ποσοστό 19% και 6,1 μονάδες διαφορά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εκπομπή κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό η τηλεθέαση άγγιξε το 28,4%, ενώ στους άνδρες τα ποσοστά έφτασαν μέχρι και το 21,7%.

Τη συνέντευξη, που έκανε αίσθηση και συζητήθηκε, παρακολούθησαν 1.312.000 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, έστω και για 1’.

Η Δέσποινα Βανδή για τον Φοίβο – Αυτός ήταν ο λόγος που χώρισαν οι δρόμοι τους

Η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τον Φοίβο έχει περάσει στη μουσική ιστορία της χώρας, ως μία από τις πιο επιτυχημένες. Όμως οι δρόμοι των δύο συνεργατών χώρισαν ξαφνικά. Η συνάντησή τους έστω και τηλεοπτικά πραγματοποιείται έπειτα από πολλά χρόνια.

Με αφορμή τη συνέντευξη του Φοίβου στο “Ενώπιος Ενωπίω”, η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τον συνθέτη που τις χάρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της.

Τι ήταν αυτό που τους έκανε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους;

“Τι να σας πω για τον Φοίβο, είναι τόσα πολλά που δεν φτάνει μια συνέντευξη. Όλες τις μεγάλες συγκινήσεις τις έχω ζήσει μαζί με τον Φοίβο. Ήταν ήδη πετυχημένος όταν συναντηθήκαμε, δεν μπορούσα να φανταστώ τα πράγματα που θα ακολουθούσαν” ανέφερε η τραγουδίστρια.

“Η σχέση μας ειλικρινής, ζεστή, μερικές φορές μπορεί να γίνει σκληρός, αλλά αυτό που πάντα εκτιμούσα, ήταν ότι ήξερα ότι δεν υπήρχε ποτέ δεύτερη σκέψη. Οι δίσκοι μας ήταν πάντα πολυμορφικοί, οπότε κάναμε μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα είδη. Το “Γεια” ήταν η κορυφαία μας στιγμή. Αυτό που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι ότι στο στούντιο πήγαινα και δεν ήξερες τι θα πεις. Καλούμουν εκείνη την ώρα να πω το τραγούδι, να μάθω τις νότες, να βάλω τον ψυχισμό μου, ατελείωτες ώρες. Θυμάμαι τον Φοίβο να λέει “τίποτα δεν έχουν καταλάβει τίποτα” είχε την αγωνία. Εγώ είχα την απόλυτη σιγουριά. Σε αγαπάω πολύ. Μπορεί να έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια, σε έχω στην καρδιά μου πάντα. Ήμασταν παντρεμένοι μουσικά 16 χρόνια, κάπου εκεί. Θέλω μόνο τα καλύτερα για σένα” είπε η Δέσποινα Βανδή.

Φοίβος: Η Δέσποινα ήταν η επαγγελματική μου σύζυγος

“Τα αισθήματα με τη Δέσποινα είναι αμοιβαία, όλα αυτά που είπε ότι αισθάνεται για μένα εξακολουθώ να τα αισθάνομαι και εγώ. Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα ήταν κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις και ένα άλλο φαγητό; Τόσο από νομίζω. Η σκέψη ήταν της Δέσποινας Βανδή, ήθελε να δοκιμάσει και άλλα πράγματα. Κατανοητό, ανθρώπινο. Εγώ είμαι διαφορετικής λογικής, είμαι του δόγματος ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, και γενικά είμαι πιο σταθερός. Ο καλλιτέχνης όμως θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε” σημείωσε από την πλευρά του ο Φοίβος.

Φοίβος: Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν μαγικός – Η ιστορία που αποκάλυψε με τους σωματοφύλακες

“Ο Τόλης ήταν Θεός, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Ήταν μαγικός, πραγματικά ήταν σταρ, άρχοντας. Μεγάλος σταρ. Ήταν επεισοδιακά όλα με τον Τόλη.  Η πρώτη μας επαφή ήταν επεισοδιακή” ανέφερε και στη συνέχεια αποκάλυψε το σκηνικό κατά την πρώτη τους γνωριμία.

“Έσκασε με λιμουζίνα, με σωματοφύλακες. Είχαμε βγει έξω από το στούντιο και τον περιμένουμε, είχε αργήσει γιατί ένας πραγματικός σταρ πάντα πρέπει να έρχεται τελευταίος, για να αυξάνεται η αγωνία… Ήταν ένας έρημος δρόμος και βλέπουμε ένα αυτοκίνητο να έρχεται. Σήκωνε σκόνη το αυτοκίνητο λόγω ταχύτητας και φρενάρει. Κοκκαλώνει μπροστά μας, και άλλο ένα από πίσω, ανοίγουν οι πόρτες. Εγώ έχω μείνει… Λέω μας την πέσανε, και βγαίνουν δύο “ντουλάπες”, τον έναν τον θυμάμαι. Το κεφάλι του ήταν ένα με τον σβέρκο, κατεβαίνει κάτω και ανοίγει την πόρτα του Τόλη, και βγαίνει ο Τόλης, ο οποίος με το που βγαίνει τον πιάνει στα μουτράκια και του λέει “αγαπούλα μου τι κάνεις;”. Αυτή ήταν η είσοδος του Τόλη. Μόνο Τόλης, δεν υπάρχει κάτι άλλο” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ