Φοίβος: Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν μαγικός – Η ιστορία που αποκάλυψε με τους σωματοφύλακες

Ο Φοίβος μίλησε στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου για τον Τόλη Βοσκόπουλο και την πρώτη γνωριμία τους.

“Ο Τόλης ήταν Θεός, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Ήταν μαγικός, πραγματικά ήταν σταρ, άρχοντας. Μεγάλος σταρ. Ήταν επεισοδιακά όλα με τον Τόλη.  Η πρώτη μας επαφή ήταν επεισοδιακή” ανέφερε και στη συνέχεια αποκάλυψε το σκηνικό κατά την πρώτη τους γνωριμία.

“Έσκασε με λιμουζίνα, με σωματοφύλακες. Είχαμε βγει έξω από το στούντιο και τον περιμένουμε, είχε αργήσει γιατί ένας πραγματικός σταρ πάντα πρέπει να έρχεται τελευταίος, για να αυξάνεται η αγωνία… Ήταν ένας έρημος δρόμος και βλέπουμε ένα αυτοκίνητο να έρχεται. Σήκωνε σκόνη το αυτοκίνητο λόγω ταχύτητας και φρενάρει. Κοκκαλώνει μπροστά μας, και άλλο ένα από πίσω, ανοίγουν οι πόρτες. Εγώ έχω μείνει… Λέω μας την πέσανε, και βγαίνουν δύο “ντουλάπες”, τον έναν τον θυμάμαι. Το κεφάλι του ήταν ένα με τον σβέρκο, κατεβαίνει κάτω και ανοίγει την πόρτα του Τόλη, και βγαίνει ο Τόλης, ο οποίος με το που βγαίνει τον πιάνει στα μουτράκια και του λέει “αγαπούλα μου τι κάνεις;”. Αυτή ήταν η είσοδος του Τόλη. Μόνο Τόλης, δεν υπάρχει κάτι άλλο” πρόσθεσε.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.