Ηράκλειο: Ποινή φυλάκισης σε 30χρονο για ξυλοδαρμό και απειλή με μαχαίρι στην πρώην σύντροφό του

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Δικαστηρίου Ηρακλείου κάθισε την Πέμπτη ο 30χρονος Βούλγαρος, ο οποίος την Τετάρτη τραυμάτισε τον πρώην σύζυγο της πρώην συντρόφου του στο σπίτι της στις Πατέλες, στο Ηράκλειο. Η ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε είναι οι 51 μήνες φυλάκισης με αναστολή.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretapost.gr, μετά το πέρας του δικαστηρίου ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος λόγω του ανασταλτικού χαρακτήρα της καταδίκης.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, του επιδικάστηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 600 ευρώ καθώς και περιοριστικοί όροι να μην προσεγγίζει την πρώην σύντροφο του και τα παιδιά τους. Ακόμη, βάσει των περιοριστικών όρων οφείλει να παρουσιάζεται μία φορά την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Παράλληλα, όπως αποκαλύφθηκε, η 32χρονη Ελληνίδα έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον 30χρονο Βούλγαρο πρώην σύντροφο της και ακόμα ένα παιδί με τον 33χρονο Έλληνα πρώην σύζυγο της.

Το χρονικό του περιστατικού

Το «θερμό» επεισόδιο για το οποίο καταδικάστηκε ο 30χρονος Βούλγαρος εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της 32χρονης στις Πατέλες Ηρακλείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 30χρονος Βούλγαρος, ο οποίος διατηρούσε σχέσεις με την 32χρονη, πήγε στο σπίτι της γνωρίζοντας ότι είναι μέσα και ο πρώην σύζυγός της.

Όταν έφτασε στο σπίτι, δεν του επιτράπηκε η είσοδος, με αποτέλεσμα εκείνος, σε έξαλλη κατάσταση, να σπάσει τζάμια και πόρτες και να εισβάλει μέσα στον χώρο.

Μάλιστα, κρατώντας ένα μαχαίρι απείλησε την πρώην σύντροφό του, την χτύπησε ενώ τραυμάτισε στο χέρι τον πρώην σύζυγό της.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που πέρασε χειροπέδες στον 30χρονο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ