Ουγγαρέζος: Με ζόρισε πάρα πολύ αυτό που γινόταν και ακουγόταν για μένα και την Ελένη Μενεγάκη – To παράπονο του Αρναούτογλου

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την Ελένη Μενεγάκη.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στις φήμες ότι οι σχέσεις του με την παρουσιάστρια δεν ήταν και οι καλύτερες, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τι ακριβώς συμβαίνει.

«Δεν θα μιλήσω από σεβασμό. Δεν μίλησα τότε και δεν θα μιλήσω και τώρα. Με ζόρισε πολύ αυτό που ακουγόταν και γινόταν. Είναι θλιβερό να παραδεχτώ ότι ισορροπώ μέσα από τη δουλειά, είναι η ζωή μου για την ώρα. Ξεπέρασε τον θάνατο των γονιών μου μέσα από αυτή τη δουλειά», είπε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όποτε δεν είμαι καλά σε αυτή τη δουλειά καταφεύγω και αυτό έκανα και τώρα. Έκανα τη δουλειά όπως έχω συμφωνήσει να την κάνω, ευθυγράμμισα το βλέμμα μου στην Ελένη, στην ομάδα μας και όλα καλά. Έτσι ξέρω να ξεπερνάω τα προβλήματά του. Ούτε με δημόσιες τοποθετήσεις ούτε να απαντάω στον έναν ή στον άλλον. Σκύβω το κεφάλι και κάνω τη δουλειά. Εγώ δεν επιβεβαιώνω ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Ξεκίνησε μια κουβέντα στην οποία εμπλέκεται το όνομά μου και δεν απάντησα και ούτε πρόκειται να το άνω και τώρα», συμπλήρωσε κι έπειτα επιβεβαίωσε ότι την επόμενη σεζόν θα είναι με την  Ελένη Μενεγάκη. 

«Δεν θα ξανάρθω στην Ελένη…»

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε το μεγάλο παράπονο που έχει από την Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τον καλεσμένο του Δημήτρη Ουγγαρέζο το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, δεν παρέλειψε να εξομολογηθεί τον λόγο που αρνείται να εμφανιστεί στην εκπομπή της παρουσιάστριας, παρόλο που η ίδια τον έχει καλέσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

«Με την Ελένη γνωριζόμαστε 280 χρόνια κι εγώ έχω μία μεγάλη εκτίμηση. Το μόνο που μ’ έχει τσαντίσει είναι που δεν έχει έρθει σε αυτή την εκπομπή. Αυτό μ’ έχει πειράξει πάρα πολύ και είναι και ο λόγος που με έχει καλέσει 10 φορές και δεν έχω έρθει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του The 2Night Show.

Μάλιστα όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προσπάθησε να δικαιολογήσει την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας πως γενικότερα επιλέγει να μην εμφανίζεται σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε:

«Και ούτε θα ξανάρθω στην Ελένη, εάν δεν έρθει. Στον Θέμο, τον συγχωρεμένο, πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά… το κλείνω αυτό».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ