Ουγγαρέζος: Η παρουσιάστρια που ξεχώρισε – Τι είπε για τη συνεργασία με την Μενεγάκη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και αποκάλυψε ποια παρουσιάστρια ξεχώρισε αυτή τη σεζόν.

«Ήταν μία ζόρικη χρονιά. Δεν ξέρω εάν φταίει πως ξεκινήσαμε νωρίς ή υπήρξαν προστριβές σε ό,τι αφορά τη θεματολογία. Πιστεύω πως η τηλεόραση αναλώθηκε στο να συζητά για τον εαυτό της. Αυτό που απασχόλησε πέρσι ήταν η επικαιρότητα ενώ φέτος δεν διεκδικούσε να βγάλει θέματα. Αυτό που απασχολούσε είναι να απαντήσει ο ένας στον άλλον. Για να μην το παίζω ‘’μάγκας’’ αν δεν ήμουν στο… ιερό έδαφος που λέγεται ‘’Ελένη’’ θα είχα πάρει το λάβαρο και θα ήμουν πρώτος».

Ο γνωστός παρουσιαστής είπε πως αυτό που έχει στο μυαλό του είναι να δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό του εαυτό και να βρει ιδές για την Ελένη ή όπου αλλού τον χρειαστεί το κανάλι ενώ αποκάλυψε ποια παρουσιάστρια ξεχώρισε από τη φετινή χρονιά.

«Από τις παρουσιάστριες ξεχωρίζω την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Θεωρώ πως ο Νίκος Μουτσινάς δεν πρέπει να φύγει από την τηλεόραση. Ο Λιάγκας έδρασε παλικαρίσια και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Ο μεγαλύτερος αντίπαλός του είναι ο εαυτός του. Για Φαίη θεωρώ πως φέτος έγινε η αρχή καθώς είναι ένα ενημερωτικό κανάλι ο ΣΚΑΙ. Μου άρεσε πολύ στο Voice. Επειδή όλοι λένε για τη συνεργασία με την Ελένη πως είναι ένα σχολείο, θα έλεγα πως είναι μεταπτυχιακό, ή διδακτορικό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ