Oι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix το 2025

Netflix σειρές Ταινίες 2025

Μπορεί να είναι λίγο νωρίς, αλλά έχουν ήδη επιβεβαιωθεί πολλές νέες σειρές και ταινίες που θα προβληθούν στο Netflix παγκοσμίως το 2025.

Η συγκεκριμένη λίστα είναι υπό επεξεργασία και αναμένεται να αλλάξει δραματικά και να μεγαλώσει τους επόμενους μήνες. Υπάρχουν πολλοί τίτλοι που φημολογείται ότι θα γίνουν διαθέσιμοι το 2025 στο Netflix, αλλά μέχρι να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από τον γίγαντα του streaming, δεν θα συμπεριληφθούν στην λίστα.

Δείτε παρακάτω όσα έρχονται στο Netflix το 2025.

Το WWE στο Netflix

Όπως ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2024 από το Netflix και την TKO, το WWE έρχεται στον streamer παγκοσμίως και ζωντανά, αλλά θα διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με το πού ζείτε. Το Raw θα ενταχθεί στο Netflix στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Λατινική Αμερική από τον Ιανουάριο, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές. Άλλοι τίτλοι του WWE, όπως το SmackDown και το NXT, είναι επίσης δεσμευμένοι στο Netflix εκτός των ΗΠΑ.

Επιβεβαιωμένες ταινίες

Επιβεβαιωμένες σειρές που επιστρέφουν το 2025

Η πλειονότητα των παρακάτω σειρών που επιστρέφουν στο Netflix, επιβεβαιώθηκε από το Deadline τον Φεβρουάριο του 2024 ότι θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της πλατφόρμας για το 2025.

Επιβεβαιωμένες νέες σειρές που έρχονται στο Netflix το 2025

πηγή: FOXreport.gr

Γυναίκα ανακάλυψε ότι πρόγραμμα AI έκλεψε την εμφάνισή της και την χρησιμοποίησε σε διαφήμιση για χάπι στυτικής δυσλειτουργία

Nanzhao: Ένα χαμένο βασίλειο στη νότια Κίνα – Βίντεο

Exit mobile version