Οι “λέαινες” από τον Λίβανο που κέρδισαν το Golden Buzzer – Άφωνη η Βεργκάρα

Μία ανατρεπτική εμφάνιση από τις… λέαινες από τον Λίβανο κέρδισε την καρδιά της Αμερικής αλλά και της Σοφίας Βεργκάρα. Ο λόγος για την οντισιόν των “Mayyas” στο “Αμερική Έχεις Ταλέντο” που έκανε την ηθοποιό και μέλος της κριτικής επιτροπής του σόου να πατήσει το  Golden Buzzer! Mayyas σημαίνει «η περήφανη βόλτα μιας λέαινας» στα αραβικά.

Η ομάδα χορού από τον Λίβανο έκλεψε τις εντυπώσεις με μια μαγευτική εμφάνιση, που ο σκοπός της ήταν να υπνωτίσει το κοινό. Ο ιδρυτής της ομάδας που χορογράφησε την εμφάνιση αυτή είναι ο Nadim Cherfan και παρακολούθησε από τα παρασκήνια το κοινό να σηκώνεται όρθιο και να αποθεώνει τις χορεύτριες.

«Δυστυχώς, το να είσαι χορεύτρια ως γυναίκα από την Αραβία σημαίνει ότι  δεν υποστηρίζεσαι πλήρως, ακόμα», είπαν. «Το να βρισκόμαστε εδώ στη μεγαλύτερη σκηνή του κόσμου είναι η μόνη μας ευκαιρία να αποδείξουμε στον κόσμο τι μπορούν να κάνουν οι γυναίκες αραβικής καταγωγής, την τέχνη ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε, τους αγώνες που δίνουμε» περιέγραψαν.

«Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε σε θέση να σταθούμε στα πόδια μας ως πραγματικά δυνατές και ισχυρές γυναίκες».

Οι Mayyas εντυπωσίασαν και τον  Simon Cowell ο οποίος είπε ότι αυτή ήταν η καλύτερη χορευτική εμφάνιση που έχει δει.

«Αυτό πραγματικά, πραγματικά θα κάνει τη διαφορά, τελεία και παύλα, με τόσους πολλούς θετικούς τρόπους. Είναι τιμή μας που σας έχουμε εδώ», είπε ο κριτής.

Για την Σοφία Βεργκάρα, αυτή η ερμηνεία των Mayyas ήταν αρκετή για να τους απονείμει το Golden Buzzer της.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να σας εξηγήσω πώς νιώθαμε εδώ. Ήταν ο πιο όμορφος δημιουργικός χορός που έχω δει ποτέ», είπε. «Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να σας ενδυναμώσω ακόμη περισσότερο σε αυτό το ταξίδι γιατί το αξίζετε και θέλω να γίνω μέρος αυτού» πρόσθεσε και πάτησε το κουμπί με τις χορεύτριες να ξεσπούν σε κλάματα και πανηγυρισμούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ