Ντοκιμαντέρ – «βόμβα» για τους Μπέκαμ – Μιλούν για πρώτη φορά για το σκάνδαλο με την Rebecca Loos

Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί στο Netflix.

Το ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων, με τίτλο Beckham, ακολουθεί τhν Posh και τον Becks στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, ταξιδεύοντας στο παρελθόν και την πορεία τους, με συνεντεύξεις του ζευγαριού.

Στη σειρά η Βικτόρια μιλά για πρώτη φορά για τον πόνο που υπέστη μετά τους ισχυρισμούς για την υποτιθέμενη σχέση του συζύγου της David με την Rebecca Loos.

Εν τω μεταξύ, ο Ντέιβιντ αποκαλύπτει τις διαμάχες του με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άλεξ Φέργκιουσον και τι πραγματικά σκέφτηκε η μητέρα του για τη γυναίκα που θα γινόταν σύζυγος και μητέρα των παιδιών του.

Χθες το βράδυ το ζευγάρι παρακολούθησε την πρεμιέρα στο Λονδίνο. Το ντοκιμαντέρ καλύπτει τη ζωή του Ντέιβιντ από την παιδική του ηλικία μέχρι τον τελευταίο του ρόλο ως συνιδιοκτήτη της αμερικανικής ομάδας Inter Miami.

Σχεδόν 20 χρόνια αφότου δημοσιεύματα ισχυρίστηκαν ότι αυτός και η προσωπική βοηθός είχαν έρθει κοντά ενώ έπαιζε στην Ισπανία για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η κυρία Μπέκαμ αποκάλυψε ότι οι μήνες που ακολούθησαν ήταν οι πιο «σκληροί» της ζωής της και ότι δεν ένιωθε πια «σαν το ζευγάρι που είχαν ο ένας τον άλλον».

Εν τω μεταξύ, ο Μπέκαμ παραδέχτηκε ότι ακόμα δεν γνωρίζει πώς ξεπέρασαν την κρίση του 2003, αλλά αυτός και το πρώην μέλος των Spice Girl ήξεραν ότι έπρεπε να «παλέψουν για την οικογένειά τους» και είπαν ότι ένιωθαν σαν να «πνίγονταν» όταν ο γάμος τους ήταν στα πρωτοσέλιδα για μήνες.

Ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας είπε επίσης πώς «αισθανόταν σωματικά άρρωστος κάθε μέρα» καθώς αυτός και η Βικτόρια Μπέκαμ έδιναν μάχη για να σώσουν τον γάμο τους.

Μπέκαμ Netflix
Φωτογραφία από την αρχή του ειδύλλίου τους – Πηγή: Netflix

Λαμπερή πρεμιέρα – Σύσσωμη η οικογένεια Μπέκαμ

Ο Μπέκαμ και η σχεδιάστρια σύζυγός του, μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους Μπρούκλιν, Ρομέο, Κρουζ και Χάρπερ, καθώς και η ηθοποιός σύζυγος του Μπρούκλιν, Νικόλα Πελτς και η φίλη μοντέλο του Ρομέο, Μία Ρίγκαν βρέθηκαν στην πρεμιέρα.

Οι διασημότητες στη λίστα των καλεσμένων περιελάμβαναν τους James Corden, Tana Ramsay, Gary Neville, Alexa Chung και Steve Bruce και στη συνέχεια οι Μπέκαμ έκαναν ένα πλούσιο πάρτι στο The Twenty Two club στο Mayfair.

Η πιο δύσκολη στιγμή στον γάμο τους

Φίλοι του ζευγαριού λένε ότι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια αποφάσισαν να μιλήσουν για τις δύσκολες στιγμές στην Μαδρίτη επειδή ήθελαν να φαίνονται αυθεντικοί. Επίσης, δεν αισθάνονται πλέον ότι έχουν «τίποτα να αποδείξουν».

Σε μια απίστευτα ειλικρινή συνέντευξη στο τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο, η κυρία Μπέκαμ, 49 ετών, φάνηκε να μην συγκρατεί τα δάκρυα καθώς ρωτήθηκε αν ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στον γάμο τους. «100%», ομολόγησε. «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος για εμάς. Επειδή ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας».

«Εδώ είναι το θέμα, ήμασταν ο ένας εναντίον του άλλου, αν είμαι απόλυτα ειλικρινής. Μέχρι τη Μαδρίτη μερικές φορές ένιωθα σαν εμείς να ήμασταν εναντίον όλων των άλλων, αλλά ήμασταν μαζί, ήμασταν συνδεδεμένοι, είχαμε ο ένας τον άλλον. Αλλά όταν ήμασταν στην Ισπανία, δεν ένιωθα ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Και αυτό είναι λυπηρό. Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο δύσκολο ήταν. Και πώς με επηρέασε…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ