Μπέκαμ: Η μητέρα του φοβόταν ότι η Βικτόρια θα κατέστρεφε την καριέρα του

Η μητέρα του Ντέιβιντ Μπέκαμ φοβόταν ότι ο γιος της θα “έχανε τα πάντα” όταν άρχισε να βγαίνει με τη Βικτόρια Άνταμς, την διάσημη τραγουδίστρια των Spice Girls, εκείνη την εποχή, όπως φαίνεται σε ένα teaser του ντοκιμαντέρ για τον ποδοσφαιριστή που ετοίμασε το Netflix.

Η σειρά του Netflix έχει τέσσερα επεισόδια και τίτλο BECKHAM. Καταγράφει το ξεκίνημα του σταρ του ποδοσφαίρου από την εργατική τάξη στο ανατολικό Λονδίνου και την πορεία του μέχρι που έγινε παγκόσμιο ποδοσφαιρικό είδωλο. Στο τρέιλερ, η ηλικίας 74ετών Σάντρα Μπέκαμ λέει πώς άρχισε το ειδύλλιο του γιού της με την Βικτόρια το 1997 και ομολογεί ότι ανησυχούσε ότι ο γιός της θα αφήσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η γοητευτική Βικτόρια, ήταν μέλος του μεγαλύτερου βρετανικού γυναικείου συγκροτήματος των Spice Girls. «Ανησυχούσαμε ότι θα έχανε όλα όσα είχε κερδίσει με την δουλειά του, επειδή το ποδόσφαιρο ήταν πάντα πρώτο και ξαφνικά δεν ήταν», λέει η Σάντρα Μπέκαμ.

Σήμερα ο Ντέηβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ είναι από τα ισχυρότερα και πλέον προσοδοφόρα Brand Name, έχοντας πολύ προσοδοφόρα συμβόλαια με σχεδιαστές ρούχων, ειδικούς σε θέματα υγείας και γυμναστικής, περιοδικά μόδας και κατασκευαστές αρωμάτων και καλλυντικών.

 

Το ζευγάρι, έχει τέσσερα παιδιά, τον Μπρούκλιν, 24 ετών, τον Ρομέο, 21 ετών, τον Κρουζ, 18 ετών, και τη Χάρπερ, 12 ετών. Η περιουσία του εκτιμάται σε 380 εκατομμύρια στερλίνες.
Στην σειρά γίνεται γνωστό ότι στην αρχή της σχέσης του, το ζευγάρι επεδίωκε να κραρτήσει κάπως μυστικό τον μεγάλο έρωτα. Η Βικτόρια λέει ότι ο τότε μάνατζέρ της της είπε να «το κρατήσει κρυφό». «Συναντιόμασταν σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και αυτό δεν είναι τόσο άθλιο όσο ακούγεται».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παραδέχεται ότι η σχέση με την Βικτόρια εκτόξευσε την φήμη του, αλλά επιμένει ότι «Σίγουρα δεν με άλλαξε». Μάλλον αντίθετη είναι η γνώμη του πρώην προπονητή του, Άλεξ Φέργκιουσον.

Η σειρά περιγράφει το άγχος και τις πιέσεις που αντιμετώπιζαν ο Μπέκαμ και η οικογένειά του κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας. Το ντοκιμαντέρ δείχνει την Βικτόρια, τον θρυλικό προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τους γονείς του ποδοσφαιριστή και τους πρώην συμπαίκτες του στο σύλλογο και στην ομάδα της Αγγλίας Γκάρι Νέβιλ και Ρίο Φέρντιναντ να μιλούν για τα σκαμπανεβάσματά του μέσα και έξω από τα γήπεδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ