Κατερίνα Βρανά: «Θυμάμαι τα όνειρα που είχα όταν ήμουν σε κώμα» – Η εξομολόγηση του πατέρα της

Η Κατερίνα Βρανά και ο πατέρας της Κωστής Βρανάς βρέθηκαν καλεσμένοι την Τρίτη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4»και  αποκάλυψαν μεταξύ άλλων χιουμοριστικές ιστορίες από την παιδική και εφηβική ηλικία της κωμικού, ενώ αναφέρθηκαν και στη μεγάλη περιπέτεια της υγείας της.

Κατερίνα Βρανά: Λατρεύω το stand up – Θα έβγαινα στην σκηνή ακόμα και με κρεβάτι

«Ο γιατρός μου θεωρεί ότι με το που μπήκε ο ξάδερφός μου στην εντατική και έκατσε πάνω από το κρεβάτι, άρχισαν σιγά-σιγά να ανεβαίνουν τα ζωτικά μου στοιχεία. Θυμάμαι τα όνειρα που είχα μες στο κώμα. Εκείνη την εποχή σκεφτόμουν: είμαι πολύ κουρασμένη και θέλω να κοιμηθώ αλλά φαντάσου να κοιμηθώ τόσο βαθιά που να μη μπορούν να με ξυπνήσουν και να νομίζουν ότι έχω πεθάνει», περιγράφει η κωμικός μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της.

«Μου ήρθε η ιδέα να πάω στο ηλεκτρικό μου ταμπλό και να ανεβάσω όλες τις ασφάλειες, το οποίο είναι πολύ σουρεάλ. Το ανοίγω, ανεβάζω όλες τις ασφάλειες -και τον θερμοσίφωνα- και λέω: τώρα όλοι ξέρουν ότι είμαι ζωντανή, οπότε μπορώ να πάω για ύπνο και να ξεκουραστώ. Ήταν φοβερό αυτό το όνειρο», πρόσθεσε η ίδια.

Κατερίνα Βρανά: Η συγκλονιστική φωτογραφία από την γάγγραινα στα χέρια της – “5 χρόνια από την ημέρα που σχεδόν πέθανα”
Σημειώνεται πως τον Σεπτέμβριο του 2017 η γνωστή κωμικός εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο στις Φιλιππίνες με σηπτικό σοκ, όταν βρισκόταν στη Μαλαισία συμμετέχοντας σε ένα φεστιβάλ stand up comedy.

Από την πλευρά του ο πατέρας της περιέγραψε την αντίδρασή του, όταν για πρώτη φορά γιατρός του μίλησε για το σηπτικό σοκ.

«Όταν ο γιατρός μίλησε για πρώτη φορά για σηπτικό σοκ, μου λέει μία κουμπάρα μας γιατρός: Κωστή, πάρε τα πόδια σου και πήγαινε. Ξυπνάω το πρωί και λέω στη γυναίκα μου: κλείσε μου τώρα. Ο ξάδερφός της είχε προηγηθεί, γιατί ήταν πιο κοντά. Μου λέει ο γιατρός: έχει 20% πιθανότητες να ζήσει. Εγώ δεν πίστεψα ούτε μία στιγμή ότι μπορεί να πεθάνει»

Η Κατερίνα Βρανά συγκλονίζει: Σχεδόν πέθανα από σηπτικό σοκ

Ακόμη ο κ. Κωστής αποκάλυψε και πώς έμαθαν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κόρη του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ήταν μία φίλη μας που το είδε στο Facebook! Μας παίρνει τηλέφωνο και μας λέει ότι η Κατερίνα δεν είναι καλά. Επειδή το τηλέφωνό μου ήταν κλειδωμένο δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να επικοινωνήσουν με συγγενείς πρώτου βαθμού. Μπήκαν στο Facebook, πήγαν κάτω από τα πιο δημοφιλή μου post και έγραψαν “γνωρίζετε την Κατερίνα; Γνωρίζετε τους γονείς τους; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας”».

Μίλησα στην Κατερίνα δύο εβδομάδες αφότου πήγα στη Μαλαισία γιατί ήταν σε κώμα. Αλλά κάθε μέρα ο Μαλαισιανός γιατρός, του οποίου τουλάχιστον άγαλμα θα κάνουμε, ήταν εκεί, δεν πήγε σπίτι του για περισσότερο από ένα μήνα. Έπεσε στη βάρδιά του το περιστατικό της Κατερίνας και το είχε πάρει προσωπικά. Επίσης, είχε κάνει το αγροτικό του στο Ρέθυμνο. Φοβερές συμπτώσεις», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ